BİLGİÇ'İN HAYALİM DEDİĞİ YOL 2021 YILINDA HİZMETTE


Gündem 17.01.2020 00:53:00 0
BİLGİÇ

Isparta-Burdur dostluk yolu 2021 yılında hizmete girecek. 2 il yol tamamlandığında 15 kilometreye düşecek. TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in büyük önem verdiği ve hayalim dediği dostluk yolu iki şehri birbirine daha yakın hale getirecek.

Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, bugün Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) toplantı salonunda Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında gerçekleştirilen 2020 yılının ilk koordinasyon toplantısına katılarak Isparta halkının gelişmelerini merakla beklediği Isparta – Burdur Dağ Yolunun yapımı konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

ÇOBANOĞLU; “DOSTLUK YOLUNU

2021’DE BİTİRECEĞİZ”Söz konusu yolda gelişli – gidişli olarak çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bilindiği gibi Isparta – Burdur Dostluk Yolu 2017 yılında yatırım programına alındı ve çalışmaları başladı. Şuanda 9 km.lik bölümünün alt yapısı tamamlandı. Önümüzdeki aylarda viyadüklerin temel kazıklarını çakacağız. Bu yolumuzun büyük bölümü bitmiş durumda. Bu yolumuzu gelecek yıl yani 2021 yılı içerisinde tamamen bitireceğiz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu
İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar" İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar"