Gündem

Gündem Haberleri

BİLGİÇ ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ


Gündem 30.07.2020 16:47:00 0
BİLGİÇ ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bu yıl çifte bayram sevinci yaşadıklarını belirterek, hem Ispartaspor'un 3. lige çıkması hem de Kurban Bayramı nedeniyle coşkumuz daha da arttı dedi.

Ispartaspor'un yıllar sonra 3. lige çıkmasında büyük emeği olan TBMM Başkanvekili Bilgiç, Kurban Bayramı mesajında çifte mutluluk yaşadıklarını söyledi. Bayram arifesinde Ispartaspor için TFF'nin verdiği kararın kendilerine büyük mutluluk yaşatttığını kaydetti.

10 yıldır Ispartaspor'a her fırsatta sahip çıkan, TFF'nin ilk verdiği karar sonrası tepkisini ortaya koyarak Ankara'da temaslarda bulunup, Ispartaspor'un 3. lige çıkmasında büyük rol oynayan Bilgiç, şuan verilen emeğin ne kadar doğru olduğunu ve zaferle taçlanmasının tüm Ispartalıları mutlu ettiğini görüyoruz.

Bilgiç, 10 yıldır büyük özveri ve takımın her daim arkasında durarak, tarihe geçecek zaferin perde arkasında büyük gayret gösterdi.

Bilgiç, Ispartalıların Kurban Bayramı'nı tebrik ederken, Ispartaspor'un da 3. lige çıkması dolayısıyla Tüm halkı tebrik ederek, daha nice zaferlere emin adımlarla yürüyeceklerini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü