BİLGİÇ: SEÇİMLERE SİYASET GİRİYOR SÖZÜNE CEVAP VERDİ: BİZDEN RAHATSIZ OLMAYIN


Siyaset 29.09.2022 23:07:00 0
BİLGİÇ: SEÇİMLERE SİYASET GİRİYOR SÖZÜNE CEVAP VERDİ: BİZDEN RAHATSIZ OLMAYIN

ISPARTA'DA EKONOMİNİN KALBİ ITSO, TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ VE TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NU AĞIRLADI.

İÇİNDE 11 BİRİM OLAN EKONOMİ KAMPÜSÜ'NÜN AÇILIŞI YAPILDI.

TBMM MECLİS BAŞKAN VEKİLİ BİLGİÇ, SEÇİMLERE SİYASET GİRİYOR SÖZÜNE CEVAP VERDİ: BİZDEN RAHATSIZ OLMAYIN!

TBMM Başkanvekili Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nunda katıldığı Isparta Ekonomi kampüsünde önemli mesajlar verdi. Bilgiç, "Harmanda izi olmayanın sofrada yüzü olmaz" sözleriyle başladığı konuşmasında; ekonomi kampüsü binasının yapılışı sürecinde yaşanan detayları anlattı. Benim bu binanın  yapılışında büyük emeğim var onun için gururla konuşuyorum. "Onun için ekonomi kampüsü benim için bir gurur. İsabetli bir iş yaptığımızı bugün bir kez daha gördüm. ITSO da seçime gidiliyor. Siyaset girmesin deniliyor. Bu yanlış. Bütün paydaşlar bir araya gelirse başarı olur. Bizden rahatsız olmayın. Ben buradaysam tek sebebi Isparta sevdalısı olmamdır." İfadelerine yer verdi. Bilgiç'in konuşmasını alkışlayan katılımcılar' tam destek verdiler.


TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu kürsüye geldiğinde, Isparta, gülün ve elmanın başkenti diyerek, "Ispartanın iş dünyası için şansı meclis başkanı, Belediye Başkanıdır. Kanun plan bütçeye gider orada kim vardı Süreyya Vekil, bu nedenle şanslısınız. Belediye başkanı da sizin aranızdaydı şimdi başkan. Valiyi Malatya'dan tanırım kendisi de büyük şans. Bu binasının temelini 2016 da Şükrü kardeşimizle beraber atmıştık, bu eseri Isparta’ya kazandırdığınız için Allah nazarlardan saklasın. Biz en zor dönemi bu dönem yaşadık, pandemi de hizmet için çok gayret ettik. 220'nin üzerinde Hükümete talep gönderdik. 4 uluslar arası görevim var, İş dünyası olarak en az hasarla pandemiyi atlatan biziz. Biz üyelerin avukatlığını yaparız, siyasetçi değiliz. Bu merkezde Ahi Ocağının içindeyiz. TOBB Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezinin de açılışını burada yapacağız." dedi. 

HİSARCIKLIOĞLU, Türkiye Otomobilinin 29 Ekimde fabrikasının açılışını yapacaklarını da müjdeledi. 

Ziyaret ITSO meclis salonunda yapılan toplantı ile devam etti. İl ve ilçe meclis üyeleri istişare toplantısında konuşan ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Ekonomi Kampüsünün açılışını yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi ve 6500 üyeli bir oda olarak hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Tutar, görev süresince yaptıkları çalışmaları anlattı, ihracatın artırılması için "Ticarette varız" dedi.

ITB Başkanı Ahmet Adar ise konuşmasında, "tarımla sanayileşme için çalışıyoruz. Tarım ticaretini büyüttük. Hizmeti üyelerimizin ayağına götürdük. 1996 yılında borsayı kurduk ve bugünlere getirdik. 2009 yılında başkan oldum ve tüccar zihniyeti ile çalıştım. Bizim için tarım ticaretinin kayıt altına alınması çok önemli. Bu durum yatırımların önünü açtı.


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor