Gündem

Gündem Haberleri

BİLGİÇ'TEN 1 MAYIS MESAJI

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.


Gündem 1.05.2021 21:37:00 0
BİLGİÇ

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Bilgiç: “Görevini büyük bir sorumluluk ve özveri ile yerine getiren tüm emekçilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. 1 Mayıs İşçi Bayramı, kardeşliğin, sosyal barışın, hoşgörü ve saygının gelişmesine katkı sağlayacaktır. 1 Mayıs şiddetin, kavganın günü değil, birliğin beraberliğin dayanışmanın mücadelenin barışın kardeşliğin demokrasinin ve baharın günü olmalıdır.

Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız özel günlerden birisi. Dinimizde de işçinin emeğine değer verilmiş ve Sevgili Peygamberimiz ‘İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ buyurmuşlardır. Ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar, çalışan, üreten, işçi vatandaşlarımızdır.

AK Parti olarak çalışma hayatında emek ve alın terinin ehemmiyetini bilerek, hükümet olduğumuzdan bu yana kadın-erkek tüm işçi, memur, emekçi vatandaşlarımızın sorunlarını çözme gayretindeyiz ve bundan sonra da bu konuda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Salgın sürecinde sağlık çalışanlarımıza gösterdikleri büyük özveriden dolayı teşekkür ediyor 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutluyorum."


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı