Gündem

Gündem Haberleri

BİLGİÇ'TEN 23 NİSAN MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Gündem 23.04.2022 01:11:00 0
BİLGİÇ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bilgiç, yayımladığı mesajında çocukların, milletin ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesi olduğunu ifade etti. Bugünün çocuklarının, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edeceğini, dünya barışına önemli katkılar sağlayacağının altını çizen Bilgiç, “Ben öyle inanıyorum ki, ancak çocukları için çaba gösteren toplumlar, geleceğini teminat altına alabilir. Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102 yıl önce bugün Ankara’da açılması tarihimizde önemli bir dönüm noktasını teşkil etmiştir. TBMM, maziden istikbale uzanan binlerce yıllık kadim çizgisi ile insanlığın hayatında ve hafızasında etkin olan milletimizin temsil edildiği en büyük mercidir” dedi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı