BİLGİÇ’TEN, ISPARTA SPOR İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI


Siyaset 7.09.2020 12:11:00 0
BİLGİÇ’TEN, ISPARTA SPOR İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Ispartaspor’un bugünlere gelmesinde büyük emeği olan, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yeni sezon öncesi kısa bir değerlendirmede bulundu. Koca Reis lakaplı siyasetçi Bilgiç yaptığı açıklamada, takım için herkesi birlik ve beraberliğe davet etti.

Ispartaspor’un en büyük destekçisi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç farkını ortaya koydu. Takım için bütün Isparta’yı kenetlenmeye davet eden Bilgiç, yaptığı açıklamada yönetime, teknik heyete ve futbolculara büyük moral verdi.

TAKIM İÇİN HERKES BİRARAYA GELİYOR

Bilgiç, Ispartaspor için Isparta Belediyesi, Rektörler Ticaret ve Sanayi Odası, şehrin önde gelen iş insanları, STK ve siyasi partilerin temsilcilerinin bir araya geleceği toplantı düzenleyeceklerini müjdeledi. Hedeflerinin Ispartaspor' u Süper Lige çıkarmak olduğunu vurgulayan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bu yolun uzun ve meşakkatli olduğunu, surecin ancak şehrin tüm dinamiklerinin bir araya gelerek,  güç birliğiyle aşılabileceğini belirtti. Bilgiç sözlerinin sonunda Ispartaspor' un şehrin ortak değeri olduğunu vurguladı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz
Banka değil, ucuz et kuyruğu! Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde