Gündem

Gündem Haberleri

BİLGİÇ'TEN RAMAZAN AYI MESAJI


Gündem 13.04.2021 23:37:00 0
BİLGİÇ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ramazan Ayı mesajı yayınladı.

TBMM Başkanvekili Bilgiç mesajında;“Rahmet, bereket, yardımlaşma ve paylaşma ayı on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle bu Ramazan hepimiz için biraz buruk geçecek. Bu yıl ibadetlerimizi eski Ramazanlarda olduğu gibi camilerde, meydanlarda, cadde ve sokaklarda doyasıya yaşayamayacak, iftarda hemşehrilerimizle aynı sofrada olmanın keyfine varamayacağız. Ancak hiç moral bozmadan ve en önemlisi tedbirleri elden bırakmadan bu yıl ibadetlerimizi evden yapacağız. Ramazan coşkusunu imkânı olmayan kardeşlerimiz ve yetim ile öksüzlerimizin olduğu evlere de taşımaya devam edeceğiz. İnşallah bu zorlu süreci birbirimize daha sıkı bağlanarak el birliğiyle atlatacağız.

Bu vesile ile Ispartalı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor; ülkemiz, şehrimiz, İslam coğrafyası ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı