Bilgiç ve buzun ailesinin mutlu günü


Yaşam 28.03.2022 10:24:00 0
Bilgiç ve buzun ailesinin mutlu günü

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve eşi Afife Bilgiç'in kızları Pınar Bilgiç, hayatını Şükrü Fazıl-Seher Uzun çiftinin oğulları Emir ile birleştirdi.

İstanbul Hilton Bomonti'de düzenlenen nikah töreninde genç çiftlerin nikah şahitliğini TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman yaptı. Bir ömür boyu mutluluğa "Evet" diyen genç çiftleri bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Nikah Törenine Isparta'dan da çok sayıda davetli katıldı.

Bizde gul32 ve Nokta Gazetesi Ailesi olarak Pınar ve Emir çiftini tebrik eder, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.


EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı