BİLGİÇ VE ÖZÇELİK GÖREVLERİNE DEVAM EDECEK


Siyaset 30.06.2020 19:49:00 0
BİLGİÇ VE ÖZÇELİK GÖREVLERİNE DEVAM EDECEK

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti yönetiminde, idare amirliği görevlerinde değişikliğe gidildi. İzmir Milletvekili Alpay Özalan ile Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, yeni TBMM idare amirleri oldu. Meclis Başkan Vekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de görevine devam edecek.

TBMM'de AK Parti Grubu, yeni yönetimin belirlenmesi için Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş başkanlığında, basına kapalı olarak toplandı. Toplantıda grup başkanı, grup başkan vekilleri, idare amirleri ve komisyon başkanları seçimi yapıldı. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, grup başkan vekilleri Mehmet Muş, Özlem Zengin, Cahit Özkan, Bülent Turan ve Emin Akbaşoğlu ile gelecek yasama yılında da devam kararı alındı. Meclis Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Meclis Divan Katip üyesi Bayram Özçelik'de görevine devam edecek.

İKİ İSİM DEĞİŞTİ

AK Parti TBMM İdare Amirliği'nde ise değişikliğe gidildi. Mevcut idare amirleri Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ile Hasan Turan’dan boşalan koltuğa İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin getirildi. Böylece 27'nci dönem 4'üncü yasama yılı için görev alacak AK Parti TBMM yönetimi belirlenmiş oldu.

Eğirdir Gençlik Spora Milli Atama Milli Takım Badminton Antrenörü Özlem Kafadar Toğar, Eğirdir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü olarak görevine resmen başladı.
Isparta’dan müzik dünyasına yeni bir yıldız doğuyor Ev hanımlığından sahnelere uzanan yolculuğuyla dikkat çeken Fatma Daldal, ilk klibiyle hem müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı hem de Isparta’nın doğal ve tarihi güzelliklerini Türkiye’ye tanıttı.
Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı Trabzonspor’un, Hesap.com Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde stadyuma giden takım otobüsü Antalya’da taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanma yaşanmazken, kulüp faillerin tespit edilmesini istedi.
Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi için asıl ve yedek adaylar açıklandı Milli Eğitim Akademisinde uygulanacak hazırlık eğitimine alınacak 10 bin öğretmen adayı için asıl ve yedek listeler ilan edildi.
Çiftçilere 255,4 milyon liralık tarımsal destek ödemesi bugün hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, toplam 255 milyon 436 bin lira tutarındaki tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.