BİLGİÇ VE ÖZÇELİK GÖREVLERİNE DEVAM EDECEK


Siyaset 30.06.2020 19:49:00 0
BİLGİÇ VE ÖZÇELİK GÖREVLERİNE DEVAM EDECEK

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti yönetiminde, idare amirliği görevlerinde değişikliğe gidildi. İzmir Milletvekili Alpay Özalan ile Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, yeni TBMM idare amirleri oldu. Meclis Başkan Vekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de görevine devam edecek.

TBMM'de AK Parti Grubu, yeni yönetimin belirlenmesi için Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş başkanlığında, basına kapalı olarak toplandı. Toplantıda grup başkanı, grup başkan vekilleri, idare amirleri ve komisyon başkanları seçimi yapıldı. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, grup başkan vekilleri Mehmet Muş, Özlem Zengin, Cahit Özkan, Bülent Turan ve Emin Akbaşoğlu ile gelecek yasama yılında da devam kararı alındı. Meclis Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Meclis Divan Katip üyesi Bayram Özçelik'de görevine devam edecek.

İKİ İSİM DEĞİŞTİ

AK Parti TBMM İdare Amirliği'nde ise değişikliğe gidildi. Mevcut idare amirleri Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ile Hasan Turan’dan boşalan koltuğa İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin getirildi. Böylece 27'nci dönem 4'üncü yasama yılı için görev alacak AK Parti TBMM yönetimi belirlenmiş oldu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Talas'ta hafta sonu Ramazan dolu dolu Talas'ta hafta sonu Ramazan dolu dolu
Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?