BİLGİÇ, YENİ BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NU TEBRİK ETTİ


Gündem 28.03.2020 19:41:00 0
BİLGİÇ, YENİ BAKAN KARAİSMAİLOĞLU

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına yeni atanan Adil KARAİSMAİLOĞLU'yu tebrik etti. Bilgiç paylaştığı mesajda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep'ın tensipleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na atanan Sayın Adil Karaismailoğlu’na yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. "Dedi.

Lale Topaç 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti İşe gitmek için yola çıkan 43 yaşındaki Lala Topaç, Serik’te yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı; 8 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Burdur'da İUP katılımcılarına iş arama eğitimi Burdur İŞKUR, İşgücü Uyum Programı kapsamında çalışan katılımcılara “İş Arama Becerileri” eğitimi verdi. Programla işsizlerin istihdama geçişi desteklenirken, katılımcılara günlük 1.083 TL cep harçlığı ödeniyor.
Antalya’dan küresel başarı: Kale üçağız seçildi Türkiye’nin dört bir yanından seçilen köyler, UNWTO’nun 2025 En İyi Turizm Köyleri listesinde yer alarak kırsal turizmde uluslararası başarıya imza attı.
Başkan Sekmen sahada İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Başlar Köyü’nde devam eden hizmet projelerini yerinde denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi, talep ve önerileri dinledi.
Zeytinköy hamlesi 3 ili rahatlattı Antalya Zeytinköy’de suç odaklarına yönelik operasyonların ardından güvenlik önlemleri artırıldı. Çalışmaların Isparta ve Burdur’daki asayişe de olumlu katkı sağladı.