BİLGİÇ: "YERİ YANLIŞ AMA ORTADA BİR YATIRIM VAR"


Gündem 16.09.2019 18:32:00 0
BİLGİÇ:

BİTİRİLMELİ YOKSA SONU ITKM'YE DÖNER
Isparta kamuoyunda yeni otogar projesinin devam edip etmeyeceği yönündeki tartışmalar ilgili TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten önemli bir açıklama geldi. Bilgiç, yeni otogar projesi inşaatının devam edeceğini belirterek, "bu dönem bitirilecektir. Aksi takdirde ITKM inşaatına döner" dedi.

 

Isparta'da bir önceki belediye yönetimi tarafından Çünür Mahallesinde inşaatına başlanan Şehirler arası otogarın devam edip etmeyeceği kamuoyunda tartışılıyordu. Projenin devam edeceğini her süreçte deklare eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in açıklamalarının ardından AK Parti kanadından flaş bir açıklama gelmişti. Açıklamanın sahibi AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, "kaymakkapı meydanına bir sandık kuralım. Halkımız oyunu kullanarak, kararını versin" ifadelerini kullanmıştı.

"YERİ YANLIŞ AMA ORTADA BİR YATIRIM VAR"

Milletvekili Gökgöz'ün bu açıklamalarının ardından AK Parti kanadından yeni bir açıklama daha geldi. Yeni otogarın yerinin yanlış olduğunu ancak başlayan bir yatırımın devam edeceğini belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, otogarın bulunduğu alanda Karayolları tarafından kavşak düzenlemesi yapılacağını anlattı. Bilgiç konu ile ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Ben Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e ziyaretimde oranın AVM olabileceğini söylemiştim. Şunun için söyledim. Şehrin gelişim planları arasında burası yeni şehir merkezinin ortasında kalacak.

 

Bunun yeri Aliköy, Akkent ve yeni geçecek çevre yolu güzergahında olması lazım. Onun için söyledim, çünkü yeri yanlış. Ama ortada bir geçek var. Oraya yapılmış bir yatırım var. Buraya harcanan para belediyenin veya hükümetin değil. Buraya harcanan para milletindir. Onun için devam eden bir inşaat var. Belediye Başkanımız da ifade etti. Yeni otogar inşaatı devam edecek ve orası tamamlanacaktır. Aksi taktirde sonu Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatına döner."

 "Eski devlet hastanesinin yeri ISUBÜ'ye devredildi, kampus binaları olacak"

Eski Devlet Hastanesinin yeriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Milletvekili Bilgiç, "benim düşüncem oraya kampus binaları yapılmalı. İşte o zaman şehir-üniversite buluşması olur. Bunun dünyada çok başarılı farklı örnekleri var" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü