Bilim Kurulu'ndan 5 maddede kontrollü sosyal hayat


Gündem 19.05.2020 12:41:00 0
Bilim Kurulu

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Veciz, sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda kontrollü sosyal hayat ile ilgili vatandaşlara manâlı uyarılarda bulundu.

Bugüne değin salgının kontrol altında tutulduğunu gösteren Tevfik Veciz, "Dişimizi sıkıp, tedbiri elden bırakmayalım ve baştan sona bu atağı sonlandıralım. Kontrollü sosyal yaşamı başarabilirsek, salgını her tarafta başlatmadan her şey normale dönmeye başlayacak" dedi.

Kontrollü sosyal hayatın 5 kuralını vatandaşlarla paylaşan Prof. Dr. Tevfik Kısa Ve Öz, şu ifadeleri kullandı:
"Zorunlu değilse evden çıkma. Dışarıya çıktığında kapalı, havasız, topluluk ortamlardan uzak dur; tenhada, dıştan kal. Her koşulda öteki insanlarla sosyal mesafeni koru. Toplumda maskeni usulüne uygun olarak tak. El hijyenine uyarı et.

Bu 5 kurala dikkat ederek işimize, gücümüze dönebilir; hayatımızı normale getirebilir ve bunu yaparken de ikinci bir atağa neden olmayız. Hayatımızı virüsten geri almanın derhal tek yolu bu"

Bilim Kurulu'ndan 5 maddede kontrollü sosyal hayat


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü