Bilişim Vadisi Genel Müdürü’nden, ISUBÜ Rektörü’ne Ziyaret


Eğitim 15.09.2020 11:23:00 0
Bilişim Vadisi Genel Müdürü’nden, ISUBÜ Rektörü’ne Ziyaret
Bilimin teknolojiye, teknolojinin ürüne dönüştürüldüğü bir platform olan ve paydaşları arasında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin de bulunduğu Bilişim Vadisi'nin Genel Müdürü Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler’e nezaket ziyaretinde bulundu. 
Gebze Muhallimköy'de faaliyetlerini sürdüren Bilişim Vadisi'nin durumu ve yürüttüğü çalışmalar ile ilgili bilgi alan Rektör Prof. Dr. Diler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Bilişim Vadisi Genel Müdürü Serdar İbrahimcioğlu ve Sistem Global Yönetim Kurulu Üyesi Av. Cengiz Aydemir üniversitemizi ziyaret ettiler. SİBEM’de sertifikasyon kursları açılması ve geleceğe yönelik ortak projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Bilişim Vadisi olarak Isparta’yı önemsediklerini belirten Genel Müdür Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, desteklerinden ve işbirliğinden dolayı Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Diler’e ve kıymetli hocalarına teşekkür etti. 
ISUBÜ'den Bilişim Vadisi'ne “Siber Güvenlik Uzmanlık Eğitimi” verildi
Bilişim Vadisi ile ISUBÜ işbirliği devam ediyor. Bilişim Vadisi ile ISUBÜ Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile online Siber Güvenlik Uzmanlık Eğitimi verildi. Yaklaşık 450 kişinin katıldığı eğitimi tamamlayan ve sınavdan başarı ile geçenlerin CV'leri Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm ofisine gönderilecektir. Ziyaret sonra hem siber güvenlik hem de yapay zeka alanında işbirliği konusunda mutabık kalındı.
 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu
İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar" İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar"