Binali Yıldırım Sedat Peker’in iddialarını yalanladı


Gündem 24.05.2021 03:30:00 0
Binali Yıldırım Sedat Peker’in iddialarını yalanladı

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Binasında Sedat Pekerin iddiaları hakkında açıklama yaptı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım AK Parti İstanbul İl Binasında Sedat Pekerin kendisi ve oğlu hakkındaki iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Yıldırım açıklamasında, "Bugünkü yayınladığı videoda bizi de oğlum Serkan Yıldırımı da zikretti. Öncelikle şunu söyleyeyim bu kesinlikle iftiradır, yalandır. Şiddetle reddediyoruz. Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek bize yapılabilecek en büyük hakarettir. En büyük yanlıştır. Tümüyle reddediyoruz" ifadelerini kullandı.

AYRINTILAR BİRAZDAN...


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı