BİNGADER ANTALYA ISPARTA VE BURDUR'DA TEŞKİLANLANDI

(BİNGADER) Bağımsız İnternet Gazetesi ve Gazeteciler Derneği, tüm medya çalışanlarının bir arada gazetecilik mesleğini kaliteli ve güvenilir bir şekilde sürdürmeleri için tüm Türkiye'de teşkilatlanıyor.


Gündem 2.06.2022 20:02:00 0
BİNGADER ANTALYA ISPARTA VE BURDUR

Bağımsız internet gazetesi ve gazeteciler derneği 1 olağan kongresini yaptı.  

(BİNGADER) Bağımsız İnternet Gazetesi ve Gazeteciler Derneği, tüm medya çalışanlarının bir arada gazetecilik mesleğini kaliteli ve güvenilir bir şekilde sürdürmeleri için tüm Türkiye'de teşkilatlanıyor.
 
Genel Başkanlığını İsmet Orhan'ın yaptığı derneğin genel amacı sektör çalışanlarının kurumsal bir çizgide gerek internet ortamında, gerek görsel ve yazılı basın olarak mesleğini en kaliteli şekilde icra etmeye çalışmaktır. Toplumu tarafsız ve önemli bilgilere ulaştırmaktır. 

Gazetecilik ve medya çalışanlarının hızlı ve güvenli bir şekilde toplumu bilgilendirmek, aydınlatmak, öneriler sunmak için tüm yasal haklarını doğru kullanmak, mesleğinin gereklerini yerine getirmektir. Sektör çalışanlarının mesleğini icra ederken karşılaşabileceği tüm sorunlarda birlikte beraber hareket ederek sorunların üstesinden gelmeyi amaçlamaktır.

YAPILAN GENEL KURULDA
BİNGADER GENEL BAŞKANLIĞINI İSMET ORHAN GETİRİLDİ.
BAŞKAN VEKİLLİĞİNE VEDAT ÇAKIROĞLU
BAŞKAN YARDIMCILIKLARINA
VELİ DUMAN
HAYATİ ÇETİN
AHMET ÖZTÜRK
H. ADİL GÜNEŞOĞLU
SEKRETERLİĞE ARİF ÇETİNKAYA
SEKRETER YARDIMCISI SEVİM ŞİMŞEK
SAYMANLIĞA TUNCER GENÇ
MUHASİP ÜYELİĞİ ALİYE TUNCEL SEÇİLDİLER. 

BİNGADER Genel Başkanı İsmet Orhan, yaptığı açıklamada; Bizim öncelikle hedeflediğimiz "meslek arkadaşlarımızın bir arada güç birliği içerisinde bu dernek çatısı altında mesleklerini en kaliteli şekilde icra etmelerini sağlamaktır. Her ilde teşkilatlanma çalışmalarımız sürüyor. Bölge olarak ve il, ilçe şeklinde atamalarımızı yapıyoruz. Örnek olarak Batı Akdeniz bölgemizde Isparta merkezli atamalarımızı yaptık. Antalya, Isparta, Burdur üyelerimizin BİNGADER Batı Akdeniz olarak atamalarını yaptık Batı Akdeniz Başkanı olarak gazeteci Samet Memiş'in atamasını yaptık. 

"Türkiye'nin her bölgesinde hızlı bir şekilde dernek çalışmalarımızı yapıyoruz. Meslek arkadaşlarımızın böyle güvenli bir çatı altında mesleklerini en kaliteli bir şekilde icra edecekler. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. İfadelerini kullandı.


Düzce zabıtasından başarılı grafik Düzce zabıtasından başarılı grafik
Çalışanlar, 2024’ün en iyilerini belirledi Çalışanlar, 2024’ün en iyilerini belirledi
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Hentbolda play-off heyecanı Hentbolda play-off heyecanı
Zeytin zeytinyağı sektöründe hedef ihracat 1,5 milyar dolar Zeytin zeytinyağı sektöründe hedef ihracat 1,5 milyar dolar