Bingölde İYİ Partiden halka teşekkür


Gündem 6.11.2021 16:00:00 0
Bingölde İYİ Partiden halka teşekkür

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Bingöl ziyaretinde halkın gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti.

BİNGÖL (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl’de halkın yoğun ilgisi ile karşılandığını ifade eden İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Bingöl halkı misafirperverdir. Bunu Genel Başkanımıza da en iyi şekilde gösterdiler. Cesur, yürekli ve misafirperver halkımız, kendisini en güzel şekilde ağırladı. Genel Başkanımız Meral Akşener’i bağrına basan, Bingöl halkına teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Karşılama ile birlikte yoğun ve coşkulu bir kalabalık Genel Başkanımızı karşıladı. Bazı yerlerde konuşma yapması beklendi. Genel Başkanımız Meral Akşener, halkımıza çok anlamlı bir mesaj verdi; ‘Ben buraya miting ya da siyaset yapmaya gelmedim. Sizleri dinlemeye, sorun ve sıkıntılarına çözüm üretmek, gündeme taşımak için geldik. Bunu da birileri gibi seçim yatırımı için gelmedik, Millet Bizi Çağırdı biz de Milletimizin ayağına geldik ve çıkarsız menfaatsiz sizi dinliyoruz.’ Bu mesajın ardından da halkımız, esnaflarımız, nereye girdikse inanılmaz bir teveccühle karşılandık. Tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı