Biniciler engellerin üzerinden başarıyla atladı


Gündem 5.07.2021 13:00:00 0
Biniciler engellerin üzerinden başarıyla atladı

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen biniciler, JUMPING TABIAT Engel Atlama Yarışmalarında buluştu. Müsabakalarda biniciler 50 cm’den 105 cm’ye kadar parkurlarda yarıştı.

BURSA (İGFA) - Türkiyenin en saygın ve yetkin binicilik merkezleri arasında yer alan ve her yaştan binicinin buluşma noktası olan Tabiat Binicilik Merkezi, birbirinden renkli ve heyecanlı müsabakalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Atlı Dayanıklılık disiplininde TABIAT ENDURANCE yarışları düzenleyen tesis, bu kez ‘JUMPING TABIAT Engel Atlama Yarışmaları’nda binicik sporuna gönül verenleri bir kez daha bir araya getirdi.

Türkiye Binicilik Federasyonu koordinasyonunda, Tabiat Binicilik Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen yarışlara Türkiye’nin çeşitli illerindeki binicilik kulüplerinden ve bireysel olarak profesyonel sporcular katıldı. Tesisin açık manejinde gerçekleştirilen yarışmalarda ilk gün beş, ikinci gün ise 4 müsabakadan iki günde toplam 9 yarışma koşuldu. 50 cm’den 105 cm’ye kadar farklı kategorilerde gerçekleşen parkurlar, özellikle gelecek vadeden genç yıldızlara ilerideki kariyerleri için harika bir deneyim yaşattı.

Elverişli hava koşullarında gerçekleşen müsabakalara binicilerin yanı sıra sporseverler ve aileleri de büyük ilgi gösterdi. Müsabakalar sonunda başarılı olan ve dereceye giren binicilere kupa ve madalyaları verildi.


Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak
ABD'li heyet TBMM'de ABD'li heyet TBMM'de
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı