BİR ALKIŞ BİR TEŞEKKÜR'DE MİLLETVEKİLİ ÖZEL'E


Sağlık 21.03.2020 23:52:00 0
BİR ALKIŞ BİR TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 yıllık hayalimdi dediği şehir hastaneleri hemen hemen her bölgeden 1 pilot şehirde yükseldi. Isparta'da ise Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla açılan Şehir hastanesinin tamamlanması için Ak Parti Isparta milletvekilleri çok emek harcadı. 

  Mevcut vekiller Süreyya Sadi Bilgiç ve Said Yüce'ye herkes teşekkür ederken, hastane inşaatının başlama sürecinde yerelde büyük mücadele veren Dönemin milletvekili Recep Özel unutuldu.

Şehir hastanesinin açılışına'da katılan Özel yerel basında çok fazla yer almazken, bizler şehrimize kazandırılan bu güzel yatırım için Mevcut vekiller Süreyya Sadi Bilgiç, Said Yüce ve önceki dönem Milletvekili Recep Özel'e teşekkür ederiz. 

RECEP ÖZEL'in O Dönem Verdiği Mücadeleden bazı haberler..

18 Mart 2013 Pazartesi

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ihale süreci devam eden Bölge Hastanesi üzerinden muhalefete yüklendi. Muhalefetin bölge hastanesinin yapım sürecine geleceğine inanmadığını belirten Milletvekili Özel, “Onların elinden bu malzemeyi aldığımız için özür dileriz” dedi.   Isparta kamuoyunda çok tartışılan Sümer Halı arazisi üzerine yapılacak olan Bölge Hastanesinde ihale süreci sürüyor.

Yapım aşamasına gelen bölge hastanesiyle ilgili AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

Bölge Hastanesinin bu sürece geleceğine inanmayan bir takımçevrelerin olduğunu belirten AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “Bölge Hastanesinin bu sürece geleceğine inanmayanlar vardı. Onlar sürekli bu konuyu dillerinde tekrarlayıp duruyorlardı. Şükürler olsun ki ihale bitti. Hastanenin yapımsüreci bu noktaya geldi. Onların ellerinden bu malzemeyi de aldığımız için özür dileriz.  

Dereboğazını da gündemlerinden aldık. Artık neyi konuşurlar bilmiyorum” ifadelerini kullandı.   İhaleyi kazanan firmanın güçlü olduğunu savunan AK Parti Milletvekili Özel, “Şehir hastaneleriyle ilgili kanun meclisten geçti. Artık hiçbir engel kalmadı” dedi.  

Milletvekili Özel’in bu açıklamalarına muhalefet kanadının nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 08 Aralık 2013 - Pazar

 
Bölge hastanesi krizi - Belediye, hastane içerisindeki arazisi için fiyat artışı yaptı

 

Isparta siyasetinde yeni bir kriz başlıyor. Krizin adı ise bölge hastanesi. Isparta Belediyesi, hastane kompleksi içerisindeki arazisi için 1 milyon 600 bin liralık fiyat artışı yaptı. Belediyenin fiyat artışına tepki gösteren AK Parti Milletvekili Recep Özel, “Yatırıma  engel olmaya devam ederse Günaydın’ı seçimde rezil ederiz” dedi.

*******************************************************************************************************************

28 Nisan 2014 Pazartesi

Sümer Halı arazisi üzerine yapılacak olan Bölge Hastanesi’nin AK Parti’nin Isparta’da yerel seçimi kaybetmesi nedeniyle bitirilmeyeceği yönündeki spekülasyonlara son noktayı AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel koydu. Hastaneyle ilgili sürecin devam ettiğini belirten Milletvekili Özel, “Bölge hastanesi 2017’de tamamlanacaktır” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü