BİR İLÇE BAŞKANININ ACİZLİĞİ VE SHOW MERAKI: BUNLARIN DERDİ BUCAK DEĞİL; SHOW


Siyaset 3.09.2020 12:25:00 0
BİR İLÇE BAŞKANININ ACİZLİĞİ VE SHOW MERAKI: BUNLARIN DERDİ BUCAK DEĞİL; SHOW

BİR İLÇE BAŞKANININ ACİZLİĞİ VE SHOW MERAKI: BUNLARIN DERDİ BUCAK DEĞİL; SHOW

Bucak Belediyesinden yapılan açıklamada:

Kıymetli Hemşerilerimiz; Bunların derdi Bucak değil Show derken bir gerçeği haykırıyorduk. Malum Parklarda kelle ile dolaşan İlçe Başkanı dün akşam basın açıklaması yapmış, Meclis toplantısına niye basını davet etmediniz. Bir şey mi örtbas etmeye çalışıyorsunuz diye?

Malum İlçe Başkanı; 1) Meclis toplantıları tüm partilerin meclis üyelerinin aldığı kararla 1,5 yıldır her ayın ilk Salı günü öğleden sonra toplanmaktadır. Bunu sizin meclis üyeleriniz, basınımız ve halkımız çok iyi bilmektedir. Yani gizlenen saklanan bir durum yok.

2) Tüm vatandaşlarımızın da malumu olduğu üzere Belediye meclis toplantılarımız tartışmasız tüm vatandaşlarımızın katılımına açıktır. Nitekim bugüne kadar isteyen tüm vatandaşlarımız sorgusuz sualsiz meclis toplantılarına katılmaktadır. Yani örtbas etmeye çalıştığımız bir durum yok.

3) Resimden de anlaşılacağı üzere Meclis toplantısında bir basın mensubumuz yer alarak meclis toplantısını takip etmiştir. Bunu da mı gözleriniz görmedi?

4) Meclis toplantıları tüm yasal ilan prosedürüne uygun olarak askıya ilana gönderilir. İlan edilir. Bu prosedürü belediyemiz harfiyen yerine getirmiştir. Ancak Show için illaki basın mensuplarının hepsini orada görmek istiyorduysanız, kıymetli basın mensuplarını siz meclis toplantısına davet etseydiniz. Çünkü bu toplantılar herkese açık hatta arkadaşlarınızı, eş ve dostlarınızı bile getirebilirdiniz?

5) Malum ilçe başkanının partisinin üyesi olan meclis üyeleri az sayıdaki basın mensubunu meclis toplantısında görerek Showlarının zayıf kalacağını düşünmüş; basın mensuplarını aramaya başlamış ve bir kısım basın mensubunun “biz meclis toplantısını biliyorduk. Ancak meclis toplantısına gelirken orman yangını haberi ile yangın alanına gittik”. ifadeleriyle karşılaşarak adete ne yapacağını şaşırmıştır. Belgeler mevcut. Takdir sizlerin.

6) 30 Ağustos Zafer Bayramı hepimizin bayramı. Bir art niyet olmadığı tüm halkımızın malumu. Her insanın karşılaşabileceği insani bir takım nedenlerden dolayı da olsa Belediye Başkan Yardımcımız 30 Ağustos Zafer Bayramı Çelenk sunma törenine katılarak Belediyemizin çelengini sunmuştur. Aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

7) Kıymetli hemşehrilerim, bunların derdi üzüm yemek değil; bağcıyı dövmek. Show yapmak. Keşke böylesine bir zafer gününe siyaset bulaştırmasalardı.

8) Son olarak, yangın ihbarının resmi devletimizin çağrı merkezlerine düşüş saati Malum İlçe Başkanının ifade ettiği gibi 16.15 değil, 16.03. Belgeler mevcut Bunun yanında malum ilçe başkanı yangında bile showuna devam etmiş, biz yangının sönmesi için tüm personelimizle topyekün seferber olurken yangında malum ilçe başkanı vatandaşın birini provake ederek “o vatandaşın birini belediye başkanına karşı sanki yangına çöplük sebep olmuş gibi arkanda ben varım git bağır diye galeyana getirerek şov yapmak istemiştir. Buna da birçok vatandaşımız şahittir.

9) Kıymetli hemşehrilerim kim kiminle geziyor onun takdirini de sizlere bırakıyoruz. Saygılarımızla.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
” Foça turizmden hak ettiğini alacak” ” Foça turizmden hak ettiğini alacak”
Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma