BİR TUTKUDUR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİNDEN EĞİRDİR BELEDİYESİNE ZİYARET


Gündem 20.10.2019 02:11:00 0
BİR TUTKUDUR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİNDEN EĞİRDİR BELEDİYESİNE ZİYARET

Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği tarafından Gelendost da yapılan Kamp ve Karavan Hareketi için ilimize gelen heyet Eğirdir Belediyesini ziyaret ederek, Eğirdir'i tanıtmak için kolları sıvadı. Bu Kapsamda İlçemize gelen dernek üyelerini Eğirdir Belediye Başkan vekili Müslahattin Yaman karşıladı.

Ziyarette konuşan Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği başkanı Hayriye Yıldız " Kamp ve Karavancılığın kamping ve deniz kenarı dışında ilçelerin tanıtılması amacıyla bir hareket yapıyoruz. Bunun adına da Kamp ve Karavan hareketi diyoruz. İlk Afyon- Akdağ'da başladık. Kozlu,Ünye'ye gittik, Trabzon yayla ile devam ettik ve son olarak da Gelendost Hüyük'e geldik. Bu kapsamda ilçelerimizin ekolojik ürünlerini, tarihi ve turistik yerlerini tanıtıp, sosyal medyadan 500 bin kişiye ulaşıyoruz. Gelendost da bugün 3. günümüz, bugünkü turumuzu da Eğirdir'e yapmak istedik. Bizlere bu harekette destek olan Gelendost ve Eğirdir Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Hüyük Tepesinde ve Şarkikaraağaç'ta bulunduk. Isparta ve Eğirdirimiz çok güzel inşallah ilerleyen yıllarda Eğirdir'de de bu hareketi yapmayı düşünüyoruz dedi.

Eğirdir Belediye Başkan Vekili Müslahattin Yaman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; " Ben vekaleten bu işi yapıyorum Başkanımız ve belediyemiz adına sizleri selamlıyorum. İlçemize Hoşgeldiniz. Karavan Kampı için Kervansaray Düğün Salonu altına yapmayı düşündüğümüz Karavan Parkı projemiz var bu konuda sizlerden destek de alabiliriz. Kovada, Akpınar ve Eğirdir turunuz da herhangi bir sıkıntınız olursa biz sizlere yardımcı olmaya hazırız"dedi.

Heyet ziyaretin ardından Eğirdir'de karavan ve kamp merkezlerini gezerek, Akpınar ve Kovada'ya gitmek üzere belediyemiz tarafından temin edilen araçla yola koyuldular.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü