Bisikletin kalbi Sakarya’da atacak


Gündem 4.06.2021 03:00:00 0
Bisikletin kalbi Sakarya’da atacak

Başkan Ekrem Yüce’den şehre müjdeli haber 3 Haziran Dünya Bisiklet Gününde geldi. Yüce, “23-31 Ekim tarihleri arasında şehrimize yakışan yeni bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 3 Haziran Dünya Bisiklet Gününde müjdeli haberi paylaştı. Başkan Ekrem Yüce dünyanın en modern ve en fonksiyonel bisiklet parkuru olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nin yeni bir uluslararası şampiyonaya ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Yeni bir uluslararası şampiyonaya şehrin kapılarını gururla açacaklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Dünyada sadece 13 şehirde bulunan ‘Bisiklet Dostu Şehir’ ünvanına sahip olan Sakarya’mızda, 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası, Dağ Bisikleti Şampiyonası, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu gibi ulusal ve uluslararası birçok organizasyona en güzel şekilde ev sahipliği yaptık. Şimdi ise 23-31 Ekim tarihleri arasında şehrimize yakışan yeni bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dünyanın sayılı bisiklet tesisleri arasında yer alan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, BMX Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yapacak” açıklamalarında bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz” Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz”
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı