Biz 300 bin Isparta'lı vatandaşı düşünmeliyiz..


Yaşam 4.02.2020 19:27:00 0
Biz 300 bin Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, alkollü eğlence merkezlerinin kapanış saatlerinin önce çekilmesi konusunda esnafların serzenişleri bulunduğunu belirterek; “Evet, bu esnaflarımız bu karardan memnun değil, ancak Isparta 300 bin nüfuslu bir şehir, biz esnaflarımız kadar binlerce vatandaşımızın huzur ve güvenliğini de düşünmek zorundayız” dedi.

Belediye Meclisi, Şubat ayı ilk birleşimini bugün gerçekleştirdi. Meclis Salonunda saat 14.00’te başlayan, Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler ele alındı.

GÜNDEM DIŞI GÖRÜŞME; ALKOLLÜ EĞLENCE MERKEZLERİ

Toplantıda gündemdeki maddelerin yanı sıra gündem dışı söz alan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kabalak, geçtiğimiz günlerde alınan ve Isparta merkezdeki alkollü eğlence merkezlerinin kapanış saatlerinin öne çekilmesini içeren kararla ilgili olarak ne gibi bir çalışma yapıldığını sordu.

BAŞDEĞİRMEN; “ISPARTA’DA ALKOLE DAYALI SUÇLAR ARTTI”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü