BİZİ HALK SEÇTİ OTURUP-YATAMAYIZ


Siyaset 3.09.2020 11:13:00 0
BİZİ HALK SEÇTİ OTURUP-YATAMAYIZ

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in Eğirdir Köy Muhtarları toplantısı bugün saat 14.30’da bir kafe restaurant’ta gerçekleşti.
Toplantıya; Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İl Genel Meclis Üyeleri Sezgin Özdoğancı, Süleyman Sarpdağ, Eyyup Doğan, Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay’ın yanı sıra, 29 Köy muhtarından, 26 muhtar katılım sağladı.
Milletvekili Recep Özel “…Bu tür toplantıları belirli zamanlarda yapmamız lazım. Bu sorunları yerinde gördüğümüz zaman çok daha verimli oluyor ve netice alabiliyoruz. Sizler muhtar olarak seçildiğiniz 1.5 yıl oldu. Halkın, vatandaşın belli bir beklentileri var. Bu beklentileri karşılamak için elinizden geleni yapacaksınız. Çalışmayan bir sistemi, çalışır bir hale getirmek biraz zor oluyor. Siz muhtarlar olarak sorunlarınızı Özel İdareye dilekçe veriyorsunuz. Türkiye’de bazı işleri takip etmek gerekiyor. Ben yetkililere söylüyorum. Muhtarların köylerini dolaşın, varsa problem yerinde gördüğün zaman çözüm daha güzel oluyor. Çünkü geldiğimiz zaman köydeki problemi gördüğümüzde gerçekten ihtiyaç var diyebiliyorsunuz. Onun için köyleri gezmenin, sizlerle birlikte olmanın önemi bu. İnşallah bugün birkaç köy gezimiz olacak. Kalan köylerimizi de ilerleyen zamanlarda gelmeyi düşünüyorum. Bizlerin görev sürecinde, sizlerin görev sürecinde vatandaşlarımıza verdiğimiz taahhütleri yerine getirelim istiyoruz. Çünkü her ikimiz de vatandaş seçti. Bir şeyler yapalım diye. Niçin buralardayız. Oturmak, yatmak için değil. Bir şeyleri ortaya koyabilmek için buralardayız. Halkın beklentilerine cevap vermemiz gerekiyor. İnşallah bunları zaman içerisinde yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir’de Sıfır Atık Projesinin başladığını, Eylül ayı içerisinde de Köylerde de başlayacağını bildirmesi üzerine Milletvekili Recep Özel; “Eğirdir kendi halinde bile bir marka aslında. Adasıyla, Gölüyle, Doğa güzellikleriyle adından söz ettiriyor. Bu Sıfır Atık projesini de köylerimizi de dahil edersek Eğirdir’in reklamını bir kez daha yapmış oluruz diye düşünüyorum. Hatta Türkiye’nin gündemine düşeriz diye düşünüyorum” dedi.

Özel, “konuştuklarımız inşallah havada kalmasın. Konuştuk gittik dağıldık demeyelim. Verimli olsun. Örneğin 10 tane talep varsa en azından 2 tanesini önümüzdeki süreçte programa koyduralım. Hedefimiz sıfır sorunlu köylerimize sahip olmak” diyerek konuşmalarını tamamladı.
Milletvekili Özel, daha sonra tek tek köy muhtarlarına söz verdi.
Köy muhtarları sorunlarını gerek sözlü olarak gerekse yazılı dilekçe olarak Milletvekili Recep Özel’e bildirdiler.
Köy muhtarları genel olarak köylerindeki sorun ve isteklerini şu şekilde sıraladılar: “Baraj yapılması, Gölet yapılması, Sondaj Suyu, İçme Suyu, Parke Taşı, Alt yapı, Kanalizasyon, Düğün Salonu, Bariyer, Asfalt ve bazı köylerde İnternet ve Telefon hatlarının çekmediğini ifade ettiler.
Milletvekili Recep Özel, dilekçelerin tek tek inceleneceğinin sözünü verdi.
Toplantı sonrası Milletvekili Recep Özel ve beraberindeki heyet, birkaç  Eğirdir Köylerini ziyaret edecekler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Düzce'de motor kazası Düzce'de motor kazası
Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var
KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz