Boğaziçi Üniversitesi dünyada 287. sıraya düştü


Gündem 1.11.2021 11:00:00 0
Boğaziçi Üniversitesi dünyada 287. sıraya düştü

Türkiyede ve dünyada başarılı akademisyenleri, öğrencileri ve projeleri ile bilen Boğaziçi Üniversitesi, dünyanın en iyi üniversiteler listesinde 90. sıradan 287. sıraya düştü.

Son dönemde rektör ataması ile gündeme gelen Türkiye'nin en başarılı okullardan Boğaziçi Üniversitesi, dünyadaki başarılı sıralamasında 197 sıra geriye düştü. Yapılan araştırma sonucu Boğaziçi Üniversitesi, dünyanın en başarılı üniversiteleri arasından 90. sıradan 287. sıraya düştü. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı