BÖLGEMİZİN EN ETKİLİ İSİMLERİ


Yaşam 30.12.2019 00:34:00 0
BÖLGEMİZİN EN ETKİLİ İSİMLERİ

Süreyya Sadi Bilgiç: TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekilidir!

Devletin Çekirdekten yetiştirdiği büyük bir değer olup siyasi geçmişi çocukluk yıllarına kadar uzanıyor...

Siyasetteki deneyimini ve tecrübesini babası rahmetli "Koca Reis" lakaplı bir zamanlarında Ülke yönetimine damgasını vuran Saadettin Bilgiç'ten almış, uluslararası ilişkileri Devlet geleneğini göreneklerini tam anlamıyla benimsemiş politikanın ağır abilerindendir... 

2007'de Ak Parti'den Isparta Milletvekili olarak parlementoya giren Süreyya Sadi Bilgiç, o günden bu yana tüm genel seçimlerde Isparta'dan 1'nci sıradan yazılarak Ak Parti davasına sadakatini tescilleştirmiş ve Recep Tayyip Erdoğan'ında en güvendiği ender isimlerdendir...

Batı Akdeniz bölgesine en fazla hizmetleri getiren isimlerin başında yer alan Bilgiç, Bölgemiz için büyük bir şanstır!!!

Mevlüt Çavuşoğlu: AK Parti Genel Merkez kurucular kurulu üyesi olup partisinde hep önemli görevler almış önemli bir isimdir...

AB başmüzekereci, Dışişleri Bakanlığı ile adını dünyaya duyuran Bakan Çacuşoğlu, Ak parti lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en yakın çalışma arkadaşıdır. Bölgemize ve tüm Ülkeye etkisi büyüktür:

Bayram Özçelik: Ak parti Burdur kurucu il başkanı olup Ak Parti davasını çekirdekten omuzlamış tam bir hizmet adamıdır.

Ak Parti kurucu İl Başkanlığı 5. dönem milletvekilliği ile Burdur tarihine Mehmet Akif Ersoy'dan sonra damga vuran en önemli isimdir, hala milletvekilliği yapmaktadır.... Ve yaptığı çalışmalarla hem Burdur'a hemde Bölgemize en faydalı isimdir:

Recep özel: Ak Parti YSK temsilcisi Isparta Milletvekili:

Gençliğinde büyük zorluklarla okuyarak Avukat oldu. Milli muhafazakar bir çizgiye sahip olan Recep özel, tüm yaşamını büyük bir mücadelenin içerisinden geçerdi. Recep Tayyip Erdoğan'ın en güvendiği isimlerden birisidir. Refah partisinde il yönetim kurulu üyeliği farklı kademelerde ki görevleri ile Siyasi deneyimini kazandı... AK Parti'nin kurulmasıyla Isparta kurucu il başkanlığı görevini üstlendi daha sonra milletvekili oldu 2 ara dönem dışında bütün süreçleri Milletvekili olarak geçirdi. Isparta'nın önemli hizmetlerinde onun imzası vardır. AK Parti Genel merkezinde ona olan güven onu YSK temsilcisi yaptı. Derin hukuk tecrübesi sayesinde YSK'da önemli işlere imza atıyor. Mütevaziliği dost canlılığıyla tüm ıspartalılara kendini sevdiren bir isimdir. Bölgemizinde en çok kolay ulaşılan bir hizmet adamıdır.

Mustafa Köse: Ak Parti MKYK üyesi Antalya Milletvekilidir:

Ak Parti Antalya milletvekili Mustafa Köse, teşkilatçılıkta çok tecrübeli bir isimdir. Siyasi deneyimini AK Parti gençlik kollarından başlayarak edinmiş daha sonra bu başarı sayesinde Antalya İl Başkanı olmuştur. İl Başkanlığı görevindede göstermiş olduğu büyük başarı ona milletvekilliği kazandırmıştır. Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Genel merkezde MKYK üyesi olması bölgemize büyük avantajlar sağlamaktadır. Vatandaşlarla çok iyi iletişim kuran Köse için Onu tanıyan herkes o benim çok samimi arkadışımdır der. Antalya'ya ve bölgemize etkisi oldukça büyüktür.

Nuri Göktaş, gözleri görmeyen eşine olan bağlılığı ve yardımı ile herkesin gönlünde taht kurdu:
 
BURDUR'da oturan Nuri Göktaş (68), yaklaşık 25 yıldır gözleri görmeyen 44 yıllık eşi Zeliha Göktaş'ın (63) gören gözü oldu. Nuri Göktaş, ″Evliliğimizin sırrı Allah'a binlerce şükür; o beni saydı, ben onu sevdim. Böyle devam edip gidiyoruz″ dedi. Behçet hastalığı nedeniyle yaklaşık 25 yıl önce görme yetisini kaybeden Zeliha Göktaş'ın en büyük yardımcısı 44 yıllık eşi Nuri Göktaş oldu. Eşinin hastalık sonucu önce görme yetisini kaybettiğini, daha sonra ayakta duramaz hale geldiğini anlatan Nuri Göktaş, onun yanından bir an olsun ayrılmadı. Nuri Göktaş, ″44 yıl önce ablamın sayesinde tanıştık, evlendik. 3'ü kız, 1'i erkek 4 çocuğumuz var. Evliliğimizin sırrı Allah'a binlerce şükür; o beni saydı, ben onu sevdim. Böyle devam edip gidiyoruz″ dedi.
25 yıldır eşinin gören gözü oldu
Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediye Başkanı:
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta'nın önemli bir ismidir. Belediye Başkanı olmadan önce Isparta Ticaret Odası Başkanıydı. İş Dünyasındaki başarısıyla Isparta'da ve Bölgemizde çok sayıda iş sahası kurarak istihdam oluşturdu... 31 Mart yerel seçimleri için Ak Parti'nin Isparta Belediye Başkan adayı olarak seçimleri kazandı ve Belediyeyi Mhp'li Yusuf Ziya Günaydın'dan alarak Isparta'nın yeni Şehr-ül Emini oldu.
 
Mhp'li Yusuf Ziya Günaydın'dan işlevsiz, enkaz ve borç batağında bir belediye devr alan Ak Parti'li Şükrü Başdeğirmen, kıvrak zekası sayesinde kısa bir süre içinde belediyeyi işlevli hale getirerek hizmet belediyesi haline getirdi.
 
Yerel yönetim anlamında geri kalmış ve hizmete susamış Isparta'nın sorunları için düğmeye basan Başkan Başdeğirmen, Belediyenin Mali politikasını düzenlemesi, Toki, ITKM sorununa neşter vuran girişimi, trafik sorunu için attığı önemli adımlar, Isparta'nın unutulmuş değerlerini yeniden gün yüzüne çıkarma girişimleri Turizm alt yapısı için attığı adımlar gibi kısa bir süre içinde çok başarılı işlere imza attı. Başkan Başdeğirmen'nin bu başarılı çalışmaları için Bölgemizin en çok konuşan ismi oldu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Hakan Tütüncü, Ak Parti eski Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı şuan ise Kepez Belediye Başkanıdır:
 
Hakan Tütüncü, 5 Haziran 1979 tarihinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya'da tamamladı. 2001'de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Antalya Barosuna kayıtlı Serbest Avukatlardandır.
 
2001'de AK Parti'nin kuruluş sürecinde görev aldı ve Antalya İl Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı olarak atandı. 2003'de Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2004'de Antalya İl Sekreteri olarak ana kademede görev aldı.
 
2005-2009 yılları arasında iki dönem AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi.
 
2009 Yerel Seçimlerinde AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı olan Tütüncü, 2009'da seçildiği Kepez Belediye Başkanlığı görevini 2014 Yerel Seçimlerinde ikinci defa kazandı. Halen Kepez Belediye Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı olan Tütüncü Bölgemizde yerel siyaset için önemli bir isimdir.

hakan tütüncü ile ilgili görsel sonucu

Adlıhan Dere: AESOB Genel Kurulu Başkanıdır...

Adlııhan Dere, 2004 – 2014 tarihleri arasında ise Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yapmıştır. 1996 yılında Antalya Gazete Bayi ve Büfeciler Odası Başkanı seçilmiş, aynı zamanda AESOB bünyesinde Yönetim, Denetim ve Disiplin kurulu görevlerinde bulunmuş.

1 Mayıs 2010 tarihinde yapılan AESOB Genel Kurulu’nun ardından Birlik Başkanı seçilen Abdullah Sevimçok’un yönetiminde yer alarak Başkan Vekili olmuştur. 27 Mart 2016 tarihinde AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok’un vefatıyla 7 Nisan 2016 tarihinde yeni dönem birlik başkanı olmuştur. Adlıhan Dere, halen Antalya Büfeciler Odası Başkanlığını ile Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu’nun Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. Bölgemiz STK alanında oldukça etkili bir isimdir.

Faruk taş döner Isparta halk otobüsleri Kooperatifi başkanı ve Eski Ak Parti gençlik kolları Başkanı
 
Faruk Daşdöner Isparta Ak Parti gençlik kolları başkanlığını İki dönem başarıyla sürdürdü... Kendi döneminde Gençlik Kolları için efsane gençlik yakıştırması ile Isparta siyaset tarihine damga vurdu... Hem Siyasette hem de STK dallarında başarılı çalışmalar sürdürdü. 2014-2019 yılları arasında Isparta Belediye meclis üyeliği yaptı. Halk otobüsleri Kooperatifi başkanlık seçimlerini 2 defa üst üste kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Sivil toplum kuruluşlarındaki aktif çalışmaları ve halk otobüsleri çalışmalarında ülkede adını duyurdu... Bölgemizde Etkin çalışmalarıyla yakın tanınan bir isimdir.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Faruk Daşdöner dahil, ayakta duran insanlar
Dr. Oğuzhan Erdoğan, Siyaset Bilimcisi, Yerel Yönetimler Uzmanı, KDK Başdenetçisi OMBUDSMAN Şeref Malkoç'un Başdanışmanıdır:
 
Derin bir tecrübe ve bilgiye sahip olan Dr. Oğuzhan Erdoğan, aslen Trabzon'lu olup Bucak'tan evlidir. Dr. Oğuzhan Erdoğan, "KDK Başdenetçisi OBUDSMAN Şeref Malkoç'un danışmanı olması nedeniyle Yaşamının önemli bir bölümünü Ankara ve Ülkenin çeşitli illerinde geçiriyor.
Ailevi nedenlerden dolayı Batı Akdeniz Bölgesindede oldukça zaman geçiren Dr. Oğuzhan Erdoğan, bölgemizde bir çok siyasetçi, stkcı ve iş adamına gönüllü danışmanlık yapıyor. Ankara'daki önemli konumu sayesinde en az siyasetçiler kadar bölgemize fayda sağlıyor.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Oguzhan Erdogan dahil

Uğur Büyükçulcu, Isparta Belediye meclis üyesi, encümen ve Belediye Başkan yardımcısıdır...
 
Uğur Büyükçulcu, Isparta iş dünyasının en önemli ailelerinden Hediye Un Fabrikasınında sahipleri olan Büyükçulcu ailesi fertlerindendir. Özellikle Ekonomi alanında çok iyi bir eğitim alan Uğur Büyükçulcu, siyasetede atıldı. Genç yaşında AK Parti'ye üye olarak siyastte çekirdekten başladı. Sırasıyla Mahalle temsilciliği, Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği zamanın Ak Parti Belediye Gençlik meclis Başkanlığı, İl Yönetim ve yürütme kurulu üyeliği, 23 dönem Milletvekili adayı oldu.
 
31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in A takımında yer alıp meclis üyesi olarak seçimelere girdi. Şükrü Başdeğirmen'in Belediye Başkanı seçilmesiyle Uğur Büyükçulcu yönetimin önemli kademelerinde yer aldı. Encümen oldu daha sonra Şükrü Başdeğirmen'in yardımıcısı oldu. Belediye Başkan yardımcılığı görevinde büyük başarılara imza atan Büyükçulcu Başkan Başdeğirmen'in en önemli yardımcısıdır. Bölgemizinde yakından takip edip desteklediği kişiler arasındadır.
Ender Sedat Üzgüner, Gölcük Doğa Koruma Tabiat ve Kır Bahçesi işletmecisi:
 
Türkiye'nin önemli bir Turizm işletmecisi olan Ender Sedat Üzgüner, Bölgemizin doğa ve tabiat harikası olan Gölcük'ün işletme görevini üstlenerek önemli bir sorunumuza neşter attı...
Bir çok zorlukla mücadele ederek Gölcük Doğa Koruma Tabiat ve Kır Bahçesini Turizme kazandırmaya hazırlanan Üzgüner, çalışmaları başlattı. Gölcük için yapılacak projeler hayata geçtiğinde Bölgemizin en gözde yeri olacak. Ender Sedat Üzgüner, Gölcük için yaptığı ve yapacağı çalışmalarla Bölgemizde en dikkat çeken isim oldu.
Görüntünün olası içeriği: Ender Sedat Üzgüner, ayakta, ağaç, açık hava ve doğa
Volkan Mengi, AK Parti Burdur İl Başkanı, İş Adamı
 
Volkan Mengi, genç yaşında atıldığı iş dünyası ve siyasette hep adından söz ettirdi. Burdur'un çekişmeli geçen politikasına yenilmeden genç yaşında İl Başkanı olmayı başardı ve görevini ustalıkla sürdürüyor. Parti'nin teşkilatlarını toparlayarak uyum içinde geçinmelerini sağlıyor. Genç Siyasetçi Volkan Mengi Bölgemizde takdirle isminden söz ettiriyor. Ak Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan'da Burdur siyasetinin en sevilen yüzlerindendir, İl Başkanı Volkan Mengi ile uyumu Merkez teşkilatların ahengine ahenk kattı.
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan
Ali İhsan Temuçin: Akademisyen, Eski Büyükkabaca Belediye Başkanı:
 
Ak Parti Kurucu Gençlik Kolları üyesi olan Ali İhsan Temuçin, 2003-2009 Senirkent İl Genel Meclis Üyesi olup 2009 yerel seçimlerinde kendi Kasabası olan Büyükkabaca Kasabasında Belediye Başkanı olarak seçildi. 2014 seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı olarak seçilen Ali İhsan Temuçin, Kasabası Büyükkabaca'da devrim niteliğinde hizmetler yaparak Kasabanın çehresini değiştirdi.
 
Sıradışı bir tarzı olan Ali İhsan Temuçin, Türkiye'nin bir çok kesiminin tanıdığı bir isim oldu. Bölgemizde gittiği her yerde coşkuyla karşılanıyor, kendisine büyük ilgi gösteriliyordu...
 
Büyükkabaca ve Senirkent Elmasını pek tanıyan yoktu. Ali İhsan Temuçin, kendine has tarzıyla Adem Babamız ile Havva Annemiz yeryüzüne atıldığında Büyükkabaca Elması ile öne sürdüğü hikayesi Büyükkabaca Elmasının Kutsal olduğunu söyleyerek herkesimden büyük ilgi gördü ve Elma daha dalında Uluslar arası piyasalara satılmaya başladı. Bununla yetinmeyen Ali İhsan Temuçin, Kasabanın kurumuş çorak, işlevsiz arazilerine çeşitli meyvalar dikerek kısa bir süre içinde Belediyenin kasasına ciddi para akışı sağlattı. 2019 yerel seçimlerinde Belediye seçimlerini kaybetmesi herkeste şok etkisi oluşturdu... Ve seçimleri kaybetmesi tüm bölgemizde yadırgandı... Ali İhsan Temuçin Bölgemizin en sevilen isimleri arasındaki yerini hala korumaktadır...
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor
Ali Çetin, İşadamı, Antalya Büyükşehir Belediye meclis üyesi ve grup sözcüsü...
 
Ali Çetin iş dünyasındaki başarısını siyasete taşıyan nadir insanlardandır. 31 Mart Belediye Başkanlık seçimlerini Antalya'da kazanan Muhittin Böcek, göreve gelir gelmez bir çok zam yaparak dikkat çekti. Su, ulaşım gibi bir çok politika üzerinden oynayan Böcek'e AK Parti'nin sözcüsü Ali Çetin dur diyerek "En ucuz suyu Antalya içerken, şimdi en pahalı suyu içer duruma geçeceğiz çıkışıyla dikkatleri üzerine çekti.
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Ali Cetin dahil, oturan insanlar ve iç mekan
Serkan Keskin, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Mali Müşavir:
 
Isparta AK Parti İl Başkan yardımcısı iken 31 Mart yerel seçimlerinde Isparta Merkez 1.nci sıradan İl genel meclis üyesi olarak seçildi. Yapılan İl Meclis Başkanlığına aday olarak çoğunluğun oyunu alıp Meclis Başkanı oldu.
 
Göreve gelmesiyle beklenenin çok üstünde bir performans sergileyerek Isparta'da hatta Bölgemizde adından oldukça olumlu yönde söz ettirdi.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Serkan Keskin dahil, iç mekan
Sabri Uçan, Bucak eski il genel meclis üyesi ve sanayi esnafıdır:
Batı Akdeniz Bölgemizin sevilen bir yüzü olan Sabri Uçan, Geçmiş siyasi tecrübesi kişisel bağlantıları ve iş bitirme özelliği sayesinde herkesimin uğradığı derdine çare aradığı bir isimdir. Bölgemizin Sabri abisi ünvanı ile oldukça etkili isimleri arasındadır.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi
Ali Göçer, Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürü:
 
Ali Göçer, Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine gelmesiyle özellikle turist sayısındaki artış dikkat çekti. Ali Göçer'in Planlı ve Stratejik hamleleri sayesinde bu yıl hem Gül, hemde lavanta Turizmi açısından "ALTIN YIL" oldu.
 
Kuyucak'ta Lavanta sürkülasyonu Isparta piyasalarına büyük bir ekonomik gelir getirdi. Jandarma ve Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerine göre sadece Kuyucak Lavanta Turizmi için yaklaşık 1 buçuk milyon Turist gelerek büyük bir rekor kırıldı.
 
Yalvaç Pisidia Antiocheia, Eğirdir gölü, Eğirdir Kalesi, Dündar bey medresesi, Akpınar seyir terası, Sütçüler Yazılı Kanyon, Adada Antik Kenti, Çandır, Güneykent Gül sezonu, Şarkikaraağaç Kızıldağ, Uluborlu Apollonia Antik Kent, Aksu Zindan mağarası, Gelendost Miryokefalon Tarihini gün yüzüne çıkarma çalışmaları ve Zaferi kutlamaları, Senirkent, Tymandos Antik Kenti, Yassıören Höyük, Güreme Höyük, Garip Höyük, Tohumkesen Höyük, Aralık Höyük, Gençali Höyük, Veli Baba Türbesi, Yenişarbademli Melikler Yaylası, Pınargözü mağarası, Karacaören Baraj Gölü daha iyi tanıtılması için geliştirdiği kampanyalar ve çalışmaları ile gözler Isparta'ya çevirildi.
 
Ali Göçer, sessiz, sedasız imkanlarını çok iyi kulanarak Isparta'nın tanıtımı, Tarihi ve Kültürel varlıklarını korumaya yönelik çalışmaları Bölgede dikkat çekti.
Mustafa Kaya, iş adamı girişimci ve siyaset adamıdır.
Polis emeklisi olan Mustafa Kaya emekli olduktan sonra rahat bir hayat yaşamak yerine Memleket için istihdam oluşturmak için bir çok sektöre atıldı. Enerji, Petrol, Beyaz eşya işlerine girdi. Herkesin korkup kaçtığı ilçelere iş sahaları kurarak istihdam oluşturdu ve Olağanüstü iletişimi sayesinde başarı elde etti. Bir çok ilçedede vergi rekortmeni olarak adından söz ettirdi. İş adamı Kaya, 31 mart yerel seçimlerinde Ak Parti'den doğduğu ilçe olan Aksu'dan Belediye Başkan aday adayı olarak siyasetede atıldı. Gönen'de yaşaması nedeniyle aday yapılmayarak kendisine genel teşkilat çalışmalarında fahri olarak çalışılması istendi.
İşleri ve aktif siyaset çalışmaları nedeniyle varlığını herkese hiren Mustafa Kaya Bölgemizde oldukça sevilen bir isimdir.

Abdullah Madenci, Eski Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Vkl...
 
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel sekreterliği görevini yaklaşık 3 yıl vekaletten sürdüren Abdullah Madenci, ciddi projelere imza attı. "Vekalet görevinin kısıtlı yetkilerine rağmen" girişkenliği sayesinde Bölgemizin tanıtımı en iyi şekilde yaparak ve bir çok kronikleşen sorunu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirdi. En dikkat çeken çalışması ise Isparta Sav kokusu diye tabir edilen Antalya Çevre yolundaki tabakhane ve kanalizasyonun meydana getirdiği kötü kokunun giderilmesi çalışmaların projesini hazırlaması ve bunun için tüm yetkilerini kullanarak somut adımlar atmasıydı... Madenci'nin bu alt yapı çalışmaları sayesinde şuan Isparta Belediyesininde girişimleri ile kötü kokunun yarısı yok oldu...
 
Abdullah Madenci, dönemi içerisinde tüm Bölgemizde çalışmalarıyla büyük takdir toplayan isim oldu.
Görüntünün olası içeriği: Abdullah Madenci, gülümsüyor
Murat AKBIYIK Burdur İl Genel Meclis Başkanı.
 
Murat Akbıyık, Burdur'da Ak Parti Merkez İlçe yönetim kurulu üyeliği, Merkez ilçe Başkanlığı daha sonrada 31 Mart Yerel seçimlerinde Burdur merkez il genel meclis üyesi oldu. Yapılan İl Genel Meclis Başkanlığına aday olan Akbıyık, çoğunluğun oyunu alarak İl Genel Meclis Başkanı oldu.
 
Göreve gelir gelmez dikkat çeken çalışmalar yapıyor. Gece, gündüz gözetmeksizin kendisi bizzat saha çalışmalarına katılarak personelle moral ve motivasyon aşılıyor. Burdur'un kırsal çalışmalarında gece geç saatlerde görüntülenmesi bölgemizde konuşulur hale geldi.
 
Görüntünün olası içeriği: Murat AKbıyık
Recep AYDIN, Burdur Çeltikçi Belediye Başkanı.
Başkan Recep Aydın, Bölgemizde değişik partilerde siyaset yapmasıyla dikkat çeken ismidir. CHP-AK PARTİ ve şimdide MHP'de siyaset yapıyor. Çeltikçi'de oldukça sevilen Recep AYDIN Siyasi Parti gözetmeksizin destek alıyor.
Alperen Mustafa Özer, Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı:
 
Alperen Mustafa Özer, İş Dünyasındaki başarısı özellikle geliştirdiği yazılımla Isparta'ya çok büyük bir katma değer kazandıracak. Ak Parti'nin Siyaseteki genç yüzlerinden Alperen Mustafa Özer, 31 Mart Yerel seçimlerinde Yalvaç'tan Belediye Başkan aday adayı olarak siyasete atıldı.
 
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti, Yalvaç'ta iş adamı Mustafa Eren'i aday yapınca Alperen Mustafa Özer'ide İlçe Başkanlığına getirdi. Siyasette henüz yeni olmasına rağmen İlçe Başkanlığı görevini hakkıyla yerine getirerek Yalvaç'ta kronikleşen, ayrışan siyasi dengeleri raylara oturtmayı başardı. Siyasi çekişmelerden dolayı hizmet aklamayan Yalvaç'ta tüm mekanizmaları bir araya getiren Yalvaç çalışma grubunu kurmaya öncülük etti. kurduğu bu çalışma gurubu Bölgede dikkat çekti.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi
İlknur Cenkçi, Bucak Melekler Derneği Başkanı:
Burdur Bucak'ta Melekler Engelliler Derneği Başkanı İlknur Cenkçi, özel ve bakıma muhtaç bireylerin hayata entegre edilmesi ve özel bireylerde farkındalık oluşturmada en önemli STK temsilcisi olarak bölgemizde konuşulan isim oldu.
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Ilknur Cenkci dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar
Ömer Akbaş, 2007-2015 Akparti Kepez Gnç.koll.Bşk./2015-2018Ant.il Gnç.koll.bşk. /Genel Mrkz Gnç.koll.Teş.Bşk.Yrd.
Görüntünün olası içeriği: Ömer Akbaş, oturuyor
Tevfik Atasoy, Atabey Belediye Başkanı:
Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, ilçesinde yaptığı büyük işlerle sürekli gündeme geliyor. Toplu konutlar, Doğalgaz gibi çalışmalar en çok konuşulan hizmetleri oldu. Isparta'da hatta bölgemizde gelişim sağlayan ve yıldızı parlayan ilçeler arasına giren Atabey için en yaşanılır ilçe statüsü kazandı. Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'un bu başarılı çalışmaları sayesinde Başkan Atasoy, Bölgemizin en etkili isimleri arasına girdi.
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Recep Özel dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar
Salih Kocagöz, Avukat, Keçiborlu İl Genel Meclis üyesi, Turizmci...
 
Avukat Salih kocagöz, Isparta Gül turizmine sağladığı katma değer ile son zamanların en çok konuşulan ismi oldu. Keçiborlu'nun en ücra köylerinin dağlarında yetiştirdiği gül fideleri ile Isparta'ya tabiat harikası bir mekan kazandırdı.
 
Söğütdağı ismini verdikleri gül, dinlenme ve konaklama mekanı ile Bölgenin turizm yerlerine bir yenisini daha ekleyen Salih Kocagöz, Avukat, Siyaset dışında Turizmdede başarıya imza atarak bölgede konuşulan isim oldu.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi
Veli Gök, Eğirdir Belediye Başkanı:
 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir'de mali müşavir olarak görev yaparken Milletvekili Recep Özel tarafından keşfedilerek siyasete kazandırıldı. İl olarak Eğirdir İl Genel Meclis üyesi olan Veli Gök, Mecliste yapığı projelerle dikkat çekti. Adı projeciye çıkan Veli Gök, kısa sürede gerek mütevaziliği, gerekse başarılarıyla kendini her kesime sevdirdi.
 
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Partisi olan AK pARTİ'DEN Eğirdir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Veli Gök, çok az bir farkla seçimleri kaybetti. Kaybetmenin sorumluluğunu alarak teşkilatların dışında durmak istedi, fakat Ak Parti ana kademe bunu kabul etmeyerek görev olarak ilçe Başkanlığını yapmasını istediler ve onu ilçe Başkanı olarak görevlendirdiler. Eğirdir'de tam beş yıl başarılı bir şekilde İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Veli Gök, çalışmalarıyla Eğirdir'lilerin büyük sevgisini kazandı.
 
31 Mart yerel seçimleri için Ak Parti'nin Eğirdir adayı olarak seçimlere giren Veli Gök büyük bir oy farkıyla rakiplerine fark attı. Göreve geldiğinde eski Başkan Ömer Şengöl'ün bıraktığı bir enkazla karşılaştı. Aşırı derecede işçi fazlası, borç yığını ile karşılaşan Başkan Gök, mağdur edebiyatı yapmak yerine kolları sıvadı ve çalışmalara başladı...
 
İşçi çıkarmak yerine yenilerini almak için bir çok çalışma geliştirdi. Eğirdir'in kronikleşmiş sorunlarına acil olarak çareler üretti. Turizmin önünü açmak alt yapı hazırlıklarına başladı. Eğiridir Belediye Başkanı Veli Gök'ün bu çalışmaları tüm bölgemizde yakından takip ediliyor.
 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor