Bölgesel Kros Finali Gaziantep’te düzenlendi


Gündem 26.05.2021 19:00:00 0
Bölgesel Kros Finali Gaziantep’te düzenlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Atletizmi Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Final Yarışmaları Gaziantep’te gerçekleşti.

GAZİANTEP (İGFA)- “Spor Kenti Gaziantep” sloganıyla birçok ulusal ve uluslararası müsabakaya destek veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yeni bir organizasyonu Gazi şehre getirdi. Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığında yapılan Atletizmi Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Final Yarışmaları Gaziantep’te Masal Parkı’nda düzenlendi. 81 ilden bin 400 sporcu 16 ilde 2 kademeli ön elemelerden geçerek Sivas’ta ve Aydın’da yarı finallere katıldı.

Ön eleme ve yarı finalleri başarı ile tamamlayan 600 sporcu yarışmaya hak kazandığı finallerde 6 kategoride sporcular ter döktü. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ve renkli görüntülerin ortaya çıktığı yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara ödül töreni gerçekleşti.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı