Borsa İstanbul’da gong, VBT yazılım için çaldı


Gündem 12.07.2021 14:30:00 0
Borsa İstanbul’da gong, VBT yazılım için çaldı

Türkiye’nin en büyük 500 bilişim şirketleri sıralamasında ‘En Büyük 100. IT’ şirketi olan VBT Yazılım, Borsa İstanbul’da düzenlenen gong töreni sonrasında VBTYZ koduyla işlem görmeye başladı.

İSTANBUL (İGFA) - Borsa İstanbul’da gong, Türkiye’nin önde gelen kamu kurumları ve özel sektör şirketlerine kurulduğu 1993 yılından bu yana bilgi teknolojileri, bilişim, yazılım, eğitim ve danışmanlık alanlarında katma değerli çözümler sunan VBT Yazılım A.Ş. için çaldı.

Borsa İstanbul A. Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, VBT Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Birol Başaran, VBT Yazılım Genel Müdürü Tayfun Yurdagül, VBT Yazılım üst yönetimi, Metro Yatırım ve A1 Capital üst yönetimi ve iş dünyasından temsilcilerin katılımıyla 12 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenen halka arz gong törenin ardından VBT Yazılım hisseleri, Borsa İstanbul Ana Pazar’da VBTYZ koduyla işlem görmeye başladı. VBT Yazılım A.Ş’nin 8 milyon TL nominal değerli payları; Metro Yatırım ve A1 Capital eş liderliğinde 5-6 Temmuz 2021 tarihlerinde yatırımcıların yoğun ilgisiyle halka arz edilmişti.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.