Gündem

Gündem Haberleri

Bu Kadarına da Pes!

Isparta’da 22 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan 38 yaşındaki Murat Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Gündem 21.09.2022 00:08:00 0
Bu Kadarına da Pes!

Isparta’da 6 aydır özel bir kurumda şoför olarak çalışan Murat Y. aynı yerde 2 yıl önce çalışan 24 yaşındaki zihinsel engelli H.Y ile sevgili oldular. H.Y ile defalarca cinsel birliktelik yaşayan Murat Y. kendisini H.Y’nin arkadaşı Zihinsel engelli 22 yaşındaki B.İ ile tanıştırmasını istedi.

Olay günü H.Y B.İ ve Murat Y. önce Gölcük Tabiat Parkı’nı gezdikten sonra Murat Y.’nin evine gittiler. Murat Y. zihinsel engelli B.İ’yi kandırarak cinsel ilişkiye girdi. Kandırdığı zihinsel engelli genç kız B.İ ile  cinsel ilişki sırasında Murat Y. sevgilisi H.Y’den hatıra kalmasını gerekçe göstererek ilişkiyi kayda almasını istedi. Video’nun ortaya çıkmasının ardından Murat Y.’nin cinsel istismarda bulunduğu B.İ ve H.Y’nin ailesi şuç duyurusunda bulundu. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Murat Y. emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Isparta E Tipi Cezaevine konuldu. Gözü yaşlı aileler feryat ederek Murat Y.’nin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor.


Köprüler Başkent'e nefes aldıracak Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.