BUCAK'IN ÇEVRECİ BELEDİYE BAŞKANI EVİNE BİSİKLETLE GİDİP GELİYOR


Gündem 27.05.2020 23:38:00 0
BUCAK

Bucak'ta Mehmet Akif Mahallesi’ndeki evinden bisikletle yola çıkan Emrullah Ünal, belediyenin önündeki park alanına bisikletini bıraktıktan sonra makamına çıkıyor. Akşam saatlerinde de beyaz bisikletine binerek evine gidiyor.

Belediye önünde eve gitmek için bisikletine bindiği anda fotoğraflarımıza yakalanan Başkan Ünal, ilçemiz genelinde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını söyledi. Bu şekilde çevreye verilen zararın en aza indirileceği ve tasarruf edebilmeyi planladıklarını belirtti.

 

“Belediye başkanlarının örneTakım elbise ve kravatla bisiklet kullandığını gören bazı Bucaklıların ilk başlarda bu durumu yadırgadığını aktaran Emrullah Ünal, “Eminim zamanla insanlar da alışacak. Hem ekonomik hem sağlıklı k olma ve topluma önder olma gibi bir görevleri var. Bu yüzden Bucak Belediye Başkanı olarak bisiklet kullanma kararı aldım. Benim başlattığım bu uygulama ile Bucaklı hemşehrilerime örnek olup, Bucak genelinde yaygınlaşmasını sağlayabiliriz. Biz kullanacağız ki, örnek olacağız, o zaman herkes kullanacak.” ifadelerini kullandı.

hem çevreyi kirletmiyor hem trafik sorunu oluşturmuyor. Yani her açıdan bisiklet kullanımı önemli. Benzin yakmıyor, bizim yağlarımız yakıyor. O açıdan da günümüzün en önemli sorunlarından bir tanesi de herhalde obezite. Bisiklet kullanımını herkese tavsiye ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı
Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde? Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde?
Göz torbalarını artık taşımayın Göz torbalarını artık taşımayın
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi