BUCAK’IN DÖRT YANI DEZENFEKTE EDİLİYOR


Gündem 4.04.2020 02:07:00 0
BUCAK’IN DÖRT YANI DEZENFEKTE EDİLİYOR

BUCAK’IN DÖRT YANI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Koronavirüs salgınına karşı etkin bir mücadele ortaya koyan Bucak Belediyesi dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

İnsan sağlığına zararlı olmayan, virüs ve bakterilere karşı etkili olan özel solüsyonlarla dezenfekte çalışmalarını sürdüren Bucak Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Öncelikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışması başlatan Bucak Belediyesi, Bucak’ta neredeyse dezenfekte edilmedik alan bırakmadı. Halkın yoğun olarak bulunduğu birçok yeri birçok kere dezenfekte eden Bucak Belediyesi ekipleri tarafından Çocuk Parkları, Camiler, Aile Sağlığı Merkezleri, Minibüs Durakları, Şehiriçi Dolmuşlar, ATM’ler, Yurtlar, Sürücü Kursları, Noter Binaları, Kaymakamlık, Adliye, Belediye Binası, Tüvtürk Araç Muayene İstasyonu, Pazar Yerleri, Organize Sanayi Binası, Otogar, İlçe Jandarma Binası, Üniversite Binaları, Eczaneler, Bankalar, Lojistik Tırlar, Emniyet Müdürlüğü,  Petrol İstasyonları, Sulama Birliği, Türk Telekom, Şoför ve Otomobilciler Odası, SGK Binası, Umumi Tuvaletler, Akedaş gibi birçok kurum ve kuruluş dezenfekte edildi. Özel dezenfekte aracı, arazözler ve dezenfekte ekipleri ile sokak ve caddeleri olası salgın hastalıklardan arındıran belediye çalışanları, duraklar, çöp konteynerleri, otoparklar ve apartman girişlerini de dezenfekte etti.

Balkonlardan Belediyeye Destek

Ara sokaklarda da çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerine alkışlarıyla destek olan mahalle sakinleri, Koronavirüs salgınına karşı örnek bir mücadele ortaya koyan belediye çalışanlarına ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü