BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”


Yaşam 10.03.2021 11:28:00 0
BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”
Belediye Başkanı Emrullah Ünal  Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Ünal mesajında “Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, manevi değerlerin güç kazandığı, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran Miraç Kandiline erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç Gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bu sebeple kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. Bu mübarek gün ve geceler vesilesiyle dostluk ve birliğe daha çok önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, hatalarımızı telafi etmeye çalışmalıyız. Biz müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu bu mübarek gecenin, tüm dünya insanlarına huzur, sevgi ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, ilçemiz, ülkemiz ve tüm İslam Âleminin Miraç Kandilini kutluyorum.”dedi.
Miraç Kandilinin, başta salgın süreci olmak üzere, tüm insanlığın içinde bulunduğu her türlü sorunun en hayırlı biçimde çözümüne vesile olmasını dileyen Başkan Ünal, açıklamasını, “Bucak'ımızın, ülkemizin ve tüm İslam Âleminin Miraç Kandilini kutluyorum” sözleriyle bitirdi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı