BUCAK BELEDİYESİ BERBERLERE, KUAFÖRLERE ÜCRETSİZ MASKE VE SİPERLİK VERECEK


Gündem 6.05.2020 00:16:00 0
BUCAK BELEDİYESİ BERBERLERE, KUAFÖRLERE ÜCRETSİZ MASKE VE SİPERLİK VERECEK

Bucak Belediyesi 11 Mayıs 2020 günü yeniden faaliyete başlayacak berber, kuaför, güzellik salonları, giyim eşyası, ayakkabı, çanta ve zücaciye gibi ürünleri satan işyerlerine ücretsiz siperlik ve maske verecek.  İşyerlerini dezenfekte etmek isteyenlerin dükkanlarını ilaçlayarak dezenfekte edecek.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Ülke olarak koronavirüsle büyük bir mücadele içerisindeyiz. Normalleşme sürecinde ilk etapta 11 Mayıs’ta berber, kuaför, güzellik salonları, giyim eşyası, ayakkabı, çanta ve zücaciye gibi ürünleri satan işyerlerimiz açılacak. Biliyoruz ki, bu işyerlerini çalıştıran esnaflarımız çok zor günler geçirdi. Bizde Bucak Belediyesi olarak onlara işlerinde kullanmak üzere ücretsiz siperlik ve maske vereceğiz. Siperlik ve maskelerini işyerlerine teslim edeceğiz. İşyerlerinin dezenfektesini gerçekleştireceğiz. Belediyemizi bu konuda bilgilendirmeleri yeterli açıklamasında bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin