Bucak Belediyesi Covid -19 Mücadelesini İlk Günkü Titizlikle Sürdürüyor


Gündem 7.10.2020 20:29:00 0
Bucak Belediyesi Covid -19 Mücadelesini İlk Günkü Titizlikle Sürdürüyor

Bucak Belediyesi Korona Virüs mücadelesini etkin bir şekilde sürdürüyor. Halkın yoğun olduğu 15 noktaya daha ilave dezenfektan standı konuldu.

Korona Virüs Covid -19 Salgını kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Korona Virüs Covid -19 Salgınının ülkemizde görülmeye başlandığı Mart ayından bu tarafa salgınla mücadele kapsamında titiz bir çalışma yürüttük ve bu günde ilk günkü titizlik ve ciddiyetle mücadelemize devam ediyoruz. 

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı Dezenfektan ekiplerimiz aralıksız olarak resmi kurumları, insan sirkülasyonunun yoğun olduğu otobüs terminali, dolmuş durakları, bankamatikler, parklar gibi alanlarda dezenfektasyon çalışmaları yaparken, İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizde başta ana arter yollarımız olmak üzere diğer cadde ve sokaklarımızda dezenfektasyon çalışmalarına devam ediyor.

Daha önce ilçemizin insan yoğunluğu olan bazı bölgelere dezenfektan standı koymuştuk, şimdide ilave olarak Süleyman Demirel Bulvarına, Cumhuriyet Caddesine ,Cumhuriyet Meydanına ve Hoca Ahmet Yesevi Caddesine ayaktan pedallı dezenfektan standı koyduk. Stand desteklerinden dolayı Arma OSGB firmasına teşekkür ediyorum. Koronavirüsü hep birlikte tedbir alarak yenmeyi başaracağız. Halkımızdan sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymalarını ve dikkatli davranmalarını istiyorum.” dedi.

Davraz Kapalı Pazar Alanına 1.2 MW’lik GES Başkan Başdeğirmen: “Güneşten gelen gelir geleceğimize yatırım oluyor”
Burdur Cumhuriyet meydanı’nda “1 şehir 3 proje” lansmanı yapıldı Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda dönüşüm başlıyor: “1 Şehir 3 Proje” ile Burdur’un kalbi, sosyal yaşamı canlandıran, ticareti güçlendiren ve otopark sorununa kalıcı çözüm sunan yeni projelerle yeniden şekilleniyor.
TİMBİR Üyelerine Müjde: Özel Anadolu Hastaneleri ile İndirim Protokolü İmzalandı Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), üyelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi adına Özel Anadolu Hastaneleri ile kapsamlı bir indirim protokolüne imza attı.
Zabun’dan Halıcı’ya Sert Yanıt: “Bu Aziz Millet Kervanı Ters Döndürmez” CHP’li Halıcı’nın basın toplantısında kullandığı ifadeler tartışma yaratırken, AK Parti Milletvekili Zabun’dan dikkat çeken bir yanıt geldi: “Bu aziz millet kervanı ters döndürmez.”
Kepez Belediyesi’nde mobil yemek uygulaması hayata geçti Kepez Belediyesi, uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli yemekleri herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan ikinci Kent Lokantası ile Kepez’in dört bir yanına hizmet götürecek Mobil Kent Lokantasını hizmete açtı.