Bucak Belediyesi işçi alım mülakatları sürüyor


Gündem 15.07.2020 20:14:00 0
Bucak Belediyesi işçi alım mülakatları sürüyor

Bucak Belediyesi işçi alım mülakatları sürüyor.

Sözlü mülakat kısmında işe başvuran kişilerinin evrakları kontrol edilerek, istenen şartları sağlaması durumunda uygulamalı mülakata katılacakları bildirildi.

 

490 kişinin başvurduğu Bucak Belediye işçi alımının mülakatlarına 369 kişi katıldı. İlk aşamayı katılan 369 kişiden, 228’i uygulamalı mülakata katılmaya hak kazandı.

14 Temmuz Salı günü başlayan uygulamalı mülakatlarda elemeli usulü olmayacak. Yapılan uygulamalarda alına cak puanlara göre alınacak işçiler belirlenecek.

27 kişi kepçe operatörü olarak işe girmek için uygulamalı mülakata katıldı. Greyder uygulamasına 4 kişi, marangoz alımı için 8 kişi uygulamalı mülakata katıldı. 111 kişi beden işçisi olarak uygulamaya girecek.

Marangozlar için yapılan uygulamada ; Tomruk kesip soyma, Lata, Testere, bıçkı bileğleme, kalınlık kullanma, baş kesme, yatay testere kullanma, montaj, şıngıl ve vernik işlemleri yaptırıldı.

Kepçe operatörlüğü için yapılan uygulamada; Makine kontrol ve tanımı, Makine ile kanal açma, arka beko ile kamyon yükleme, ekskavatör deneyimi, önce kepçe ile malzeme yükleme, kanal doldurma, toplama ve tesviye işlemleri yaptırıldı.

Greyder operatörlüğü için yapılan uygulamada; Makine Kontrol ve Tanımı, malzeme serme, malzeme toplama, şarampol açma işlemleri yaptırıldı.

54 kişi, Bucak Belediyesi’nde şoför olarak çalışmak için uygulamalı mülakata katılacak. Şoförler için mülakat Perşembe günü yapılacak.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehit, 4 yaralı Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehit, 4 yaralı
ABD'deki havacılık zirvesinde Coşkunöz Aerospace ilgisi ABD'deki havacılık zirvesinde Coşkunöz Aerospace ilgisi
KAAN'a sanatsal paylaşım! KAAN'a sanatsal paylaşım!
Kepez’in sultanları lige hazır Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, 22 Mart’ta başlayacak Anadolu Bölgesel Lig Grup Müsabakalarına hazır