Bucak Belediyesi'nden 23 Nisan Etkinliği Maskotlu ve Müzikli Kutlama Hazır Mısınızz ?


Siyaset 23.04.2021 04:43:00 0
Bucak Belediyesi

BUCAK BELEDİYESİNDEN MAHALLELERDE ÜSTÜ AÇIK ARAÇLA MASKOTLU-MÜZİKLİ 23 NİSAN ULUSAL EGENMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİĞİ

Bucak Belediyesi, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlara ve özelliklede çocuklara moral vermek amacıyla içerisinde maskotlar olan üstü açık araçla ile mahallelerde müzikli etkinlik düzenleyecek. Kent genelinde tüm mahallelerde uygulanması planlanan etkinlikte, müziğin sesini duyarak evlerinin penceresine ya da balkonlara çıkacak olan çocuklar çalınan müziğe, söylenen şarkılara ve oyunlara alkışlarıyla eşlik edecek. Etkinlikte çocuklara çeşitli hediyelerde dağıtılacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde geçirmek zorunda kalan vatandaşlara ve özelliklede çocuklara moral vermeyi amaçladıklarını aktaran Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Belediye olarak insanlarımızın sosyal ihtiyaçlarını da gidermeye gayret ediyoruz. Çocuklarımız bu bayramda evlerinden çıkamıyorsa biz onların ayağına gideriz dedik. Vatandaşlarımızın moral ve motivasyonlarına bir nebze katkımız olsun diye bu müzikli etkinliği başlattık.  İnşallah çocuklarımız ve aileleri keyifli bir zaman geçirirler.” dedi.


Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’ Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
Merkez faizi sabit bıraktı! Merkez faizi sabit bıraktı!
Aktiffelsefe 35 yaşında Aktiffelsefe 35 yaşında
O kişilerin ehliyetinde sorun yok! O kişilerin ehliyetinde sorun yok!