Bucak Belediyesi'nden eğitime tam destek


Eğitim 31.08.2020 16:02:00 0
Bucak Belediyesi

BUCAK BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KİTAP, LİSE, ORTA VE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE KIYAFET DESTEĞİ VERİYOR...

 
Başkan Ünal: Bucak Belediyesi 2020-2021 Eğitim öğretim yılı başlarken öğrencilere destek amacıyla bir kampanya başlatıyor. Bu kampanyaya ilk desteği de Belediye olarak biz veriyoruz açıklaması yaptı.
 
Kampanyamız kapsamında ilk etapta ilçemiz okullarından mezun olan ve üniversiteye kayıt yaptıran 10 öğrencimizin ve ilçemiz dışından olup ilçemiz yüksek öğrenim kurumlarına kayıt yaptıran 10 öğrencimizin ders kitaplarını karşılıyoruz. Yine ilk etapta İlçemizde öğrenim gören 10 Lise öğrencisi, 10 ortaokul öğrencisi ve 10 ilkokul öğrencimizin de okul kıyafetlerini karşılıyoruz. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce yürütülecek kampanyamıza öğrencilerimiz müdürlüğümüzün kultur@bucak.bel.tr mail adresine adı ve soyadı, okuduğu okul, iletişim bilgileri ve öğrenci belgeleri ile birlikte başvurabilecekler. Kampanyamıza destek vermek isteyen, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlarımız Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğümüz ile irtibata geçmeleri gerekiyor.
Vali Erin: Yağış sonrası barınakları inceledi Isparta Valisi Abdullah Erin, aşırı yağışların ardından Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yürütülen iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, özveriyle görev yapan personele teşekkür etti.
Hoyran’da Acı Son: Balık Tutarken Hayatını Kaybetti Isparta Eğirdir Gölü’nde balık tutmak için tekneyle açılan 64 yaşındaki Tevfik Elmas, dengesini kaybederek suya düştü. Ekiplerin çalışması sonucu Elmas’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Vali Hulusi Şahin Kriz Masasında: Antalya’da Sel Seferberliği Yoğun yağış ve fırtınanın etkili olduğu Antalya’da taşkın riskine karşı tüm kurumlar alarma geçti.
SENA NUR AYDIN MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI Sena Nur Aydın Mimarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, çok sayıda davetli törene katıldı.
Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'de TBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h