BUCAK BELEDİYESİ SPORTİF ETKİNLİKLERİ ÇOCUKLARLA BULUŞTURUYOR


Spor 21.07.2020 20:49:00 0
BUCAK BELEDİYESİ SPORTİF ETKİNLİKLERİ ÇOCUKLARLA BULUŞTURUYOR

Sporu daha geniş kitlelere yaymak, 7’den 70’e toplumun tüm kesimleri sporla buluşturmak amacıyla birbirinden farklı projelere imza atan Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Spor Mahallemde etkinlikleri kapsamında Bucak’ın 20 mahallesinde çocukları sporla buluşturuyor. İlk etkinlik ise 24 Temmuz Cuma günü saat 18.00’de Fatih Mahallesi’ndeki Fatih Parkında çocuklarla buluşacak. Sosyal mesafenin korunacağı ve maske dağıtılacak etkinlikler kapsamında Bucaklı çocuklar sürpriz birçok oyunu oynama imkânı bulacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Çocuklarımız bizim geleceğiz. Yaptığımız etkinliklerle hem onları spor ile buluşturuyoruz hem de eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Spor mahallemde etkinliği kapsamında Bucak’ımızın 20 mahallesine de sportif ekinlikleri çocuklarımızla buluşturacağız.

Dereboğazı yoluna dev kayalıklar düştü Isparta-Antalya karayolunda heyelan nedeniyle dev kayalar yola düştü. Dereboğazı mevkiinde yaşanan olayda yol tamamen kapanırken, çok sayıda araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler ise büyük korku yaşadı.
Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi Son Yağışlar Eğirdir Gölü’ne Can Suyu Oldu: Seviye 10 Santimetre Yükseldi
Antalya Isparta ve Burdur’da kenevir üretimine resmen izin verildi 21 ilde kenevir üretiminin önü açıldı, Antalya, Isparta ve Burdur da listede yer aldı
Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi Isparta Antalya karayolu dereboğazı’nda bugün meydana gelen Feci Kazaya İlişkin Soruşturmaya 2 Cumhuriyet Savcısı Görevlendirildi
Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralı kurtulan yolcu, sisli yolda şoförün çok hızlı olduğunu söyledi. Daha önce aynı firmayla yolculuk yapan vatandaşlar da dikkatsiz sürüş iddialarını dile getirdi.