BUCAK BELEDİYESİ STABİLİZE (BYPASS) MALZEME ÜRETİYOR


Gündem 8.07.2020 00:15:00 0
BUCAK BELEDİYESİ STABİLİZE (BYPASS) MALZEME ÜRETİYOR

BUCAK BELEDİYESİ STABİLİZE (BYPASS) MALZEME ÜRETİYOR

20 mahallesi ile geniş bir hizmet alanına sahip olan Bucak Belediyesi, özellikle yol bakım maliyetlerini düşürmek ve daha hızlı hizmet götürmek adına stabilize malzeme üretiyor.

 

Stabilize Malzeme Üretiyor

Belediyecilikte en fazla yatırım gideri kalemini oluşturan yol bakım hizmeti noktasında Bucak Belediyesi TOKİ Harfiyat Alanından çıkan taşlardan seyyar Konkasör ile baypas malzeme üretiyor. Eşşek alanında üretilen stabilize malzeme mahallelerde yol bakım çalışmasında kullanılıyor.

Günde 10.000 metreküp Bypass Malzemesi Üretiliyor

Bucak Belediyesi’nin her alanda farklı ve verimli hizmet anlayışı ile çalıştığına vurgu yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Bucak Belediyemiz kendi malzemesini kendi üreten, kendi yolunu da kendi yapan bir belediye. Kaynakların sınırlı hizmet alanının fazla olduğu bir dönemde daha fazla hizmet vermek adına yol malzemelerini kendi imkânlarımızla üretiyor olmak hizmet noktasında bizlere önemli bir avantaj sağlayacak” diye konuştu. Emrullah Ünal açıklamasının devamında “Günde 10.000 metreküp malzeme hibe olarak üretip belediyemize günlük 10 bin tl civarında bir kazanç sağlıyoruz. ”dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü