Gündem

Gündem Haberleri

BUCAK BELEDİYESİ WHATSAPP'TA


Gündem 12.06.2020 14:09:00 0
BUCAK BELEDİYESİ WHATSAPP

BUCAK BELEDİYESİ WHATSAPP’TA
Hizmet kalitesini teknolojik imkânlarla güçlendiren Bucak Belediyesi, vatandaşların istek ve önerilerini aktararak hızlı ve etkin çözüm bulunması adına 0501 015 15 15 WhatsApp İletişim Hattını aktif ve daha etkin hale getirdi.
Memnuniyet Odaklı
444 15 35 numaralı Çağrı Merkezinin yanı sıra, vatandaşların işbirliğiyle Bucak’ta olumsuzlukların en aza indirilmesi adına 0501 015 15 15 numaralı WhatsApp istek, öneri ve şikâyet hattı aktif hale getirildi. Vatandaşlar bu numaradan Bucak’ın 20 mahallesinde yaşanan sorunları hızlı bir şekilde fotoğraf ve görüntülerle belediyeye ulaştırabilecek. Vatandaşın memnuniyeti odaklı yürütülen çalışmalarda, gelen tüm konular etkin ve hızlı bir şekilde cevaplanacak. 
0501 015 15 15
Bucak Belediyesinden yeni uygulama ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “WhatsApp iletişim hattı ekiplerimiz tarafından 7/24 takip edilerek Bucak halkına hizmet verilecek. 0501 015 15 15 numaralı hat üzerinden belediyemize ulaştırılan tüm istek ve öneriler anlık  olarak ilgili birime aktarılacak ve konunun takibi yapılacaktır.” denildi. 
Etkin İletişim Ağı 
Çözüm masası, çağrı merkezi ve sosyal medyanın yanı sıra istek ve önerilerin WhatsApp iletişim hattı üzerinden belediyeye aktarılacağı belirtilen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Vatandaşımızın memnuniyeti ve güzel bir Bucak için iletişim ağımızı güçlendirerek vatandaşımızdan gelen her konu ciddiyetle takip edilmektedir. Bucaklı hemşerilerimizin öneri ve taleplerini bekliyoruz. Yazın, çekin, gönderin, birlikte çözüp inşa edelim” ifadelerine yer verildi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?
Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor
Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma