BUCAK BELEDİYESİNDE DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETE BAŞLADI


Gündem 22.04.2020 01:08:00 0
BUCAK BELEDİYESİNDE DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETE BAŞLADI

BUCAK BELEDİYESİNDE DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETE BAŞLADI


Bucak Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü yeni yerinde hizmete başladı.


Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Belediyenin tüm alım ve ihale işlemlerinin Destek Hizmetleri tarafından yürütüleceğinin altını çizerek “Belediyemizde alım ve ihale işlemlerini her birim kendi bütçesi ile gerçekleştirmekte idi. Belediye Meclisimizin 03.12.2019 tarih ve 149 sayılı kararı ile Destek Hizmetleri Müdürlüğünü kurmuştuk. Destek Hizmetleri Müdürü olarak personelimiz Eyüp Gürsel’i atadık. Yine Belediye Meclisimizin 03.03.2020 tarih ve 35 sayılı kararı ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışma yönetmeliği yürürlüğe girdi.

Destek hizmetleri Müdürlüğümüz genel olarak Belediyemizin tüm alım ve ihale işlemlerini yürütecek. Müdürlüğümüze bağlı idari işler, Satın Alma, Ambar, Bilgi İşlem, Makine araç bakım onarım bölümü bulunuyor. Müdürlüğümüz teknik hizmetler binamızda yaptığımız düzenleme ve yenileme çalışmaları ile oluşturduğumuz yeni yerinde hizmete başladı. Belediye bünyesine kattığımız yeni araçlarımız ve ekipmanlarımızın yanı sıra personellerimizin çalışma şartlarında yaptığımız iyileştirmeler vatandaşlarımıza ve daha iyi hizmet vermemizi sağlayacaktır. Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ilçemize, halkımıza ve belediyemize hayırlı olsun.” dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin