Bucak Belediyesinden Parke Taşı Çalışması Devam Ediyor


Gündem 19.08.2020 13:17:00 0
Bucak Belediyesinden Parke Taşı Çalışması Devam Ediyor

Bucak Belediyesi Cami Mahallesinde parke yol yapım çalışmaları başladı. Bozkurt Caddesinde yollar modern hale getiriliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yol yapım çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada “ İlçe genelinde yürüttüğümüz yol yapım çalışmalarına bir yenisini daha ekledik. Cami Mahallesinin en önemli caddelerinden olan vatandaşlarımız ve üniversite öğrencilerimiz tarafından sıklıkla kullanılan Bozkurt Caddesini parke yapıyoruz. Bozkurt Caddesinde ilk etapta dar olan kesimlerinde yol genişletme çalışması yaptık. Caddemizde eskiyen içme suyu şebeke hatlarını yeniledik. Doğalgaz hatları yapıldı.

Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yol zeminini alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasından sonra parke kaplama yapıyoruz. Bozkurt Caddesinde 550 metre civarında parke yol yapımı gerçekleştireceğiz. Parke yol çalışmalarımız tamamlandıktan sonra Bozkurt Caddesi modern bir görünüme kavuşacak, özellikle bu yolu kullanan vatandaşlarımız ve üniversite öğrencilerimiz ulaşımlarını daha rahat sağlayacaklar. İlçemizin daha modern ve daha güzel bir görünüme kavuşması için modern yol yapım çalışmalarımız devam edecek. Hayırlı olsun. ” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?