BUCAK GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TENİS BRANŞINDA BÜYÜK BAŞARI


Spor 7.12.2019 19:49:00 0
BUCAK GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TENİS BRANŞINDA BÜYÜK BAŞARI

Bucak Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü Bünyesindeki Tenis Antrenörümüz Beytullah BİLGE hocamızın Ferdi branşta çalıştırdığı Fatma Naz UYANIK, Ceylin ÇETİN ve Batuhan Ege ERMAN 9-13 Aralıkta Ankarada düzenlenecek olan 12 Yaş Tenis Milli Takımı seçmelerine katılmaya hak kazandılar. Sporcularımız Ana tabloda ilk 24 içine girerek Türkiyedeki bir çok büyük İli ve Spor kulüplerini geride bırakarak çok büyük bir başarı elde ettiler. Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğü bünyesine kazandırdığı tesisler için Bu başarıda emeği olan Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah ÜNAL ‘ a İlçe Müdürü Zeki Çelik, Tenis Antrenörü Beytullah Bilge, Tenise damga Vuran Sporcular ve Veliler teşekkür ziyaretinde bulundular.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü