BUCAK HAFIZLIK YATILI KUR'AN KURSU KÜLLİYESİNİN TEMELİ DÜZENLENEN TÖRENLE ATILDI

TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Ak PARTİ Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Yasin Uğur, Vali Ali Arslantaş, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. İbrahim Hilmi Karslı ile birlikte Bucak İlçesinde Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu Külliyesi Temel At


Yaşam 17.09.2022 00:05:00 0
BUCAK HAFIZLIK YATILI KUR

Temeli atılacak Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu Külliyesi'nin Bucak İlçesine hayırlı olmasını dileyen Özçelik, Temeli attığımız Kur'an Kursu Külliyesi'nin Bucak İlçemize hayırlı olsun.

Kur’an Kursu Külliyesinin yapımı için öncülük eden, Bucak Kız ve Erkek Kur’an Kursları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanımız Mevlüt Sağgün ve Yönetimine, Bucak Müftümüz ve Personeline, işadamlarımıza, Bucaklı hayırseverlerimize ve katkı sunan herkese teşekkür ederim. İfadelerine yer verdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.  Program konuşmaların ardından, plaket takdimi ve temel atma ile sona verdi.

Programda Bucak Kız ve Erkek Kuran Kursları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mevlüt Saygün, Mimar Ayşe Coşkun Bural, İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, İş İnsanı Mehmet Cadıl, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı ve Vali Ali Arslantaş tarafından konuşma yapıldı. 

Konuşmaların ardından hayırsever merhume Emine Kart'ın oğlu Mehmet Kart ile gelini Zehra Kart'a plaket takdimi oldu. 

Programın son bölümünde yapılacak olan külliye ile ilgili resim sergisi gezilmesi sonrası Katılımcılar ve protokol üyeleri butona basarak külliyenin temelini attılar.  


MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.
Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun” Kepez Belediye Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, yaz aylarının gelmesiyle çocukların güneşin zararlı etkilerinden korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu. Dr. Demir, “Çocuklarınızı gün
Şehirler arası otobüs terminali açıldı Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali, düzenlenen törenle açıldı. İstanbul yolu üzerinde Çünür Mahallesi’ne yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali a...
Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı
Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü