Bucak Kestel'de Hesap Kavgası Kanlı Bitti 1 Ölü 2 Yaralı


Gündem 10.08.2022 00:14:00 0
Bucak Kestel

Bucak'ın Kestel Köyü'nde bulunan bir işletmede çıkan hesap kavgası, silahın devreye girmesiyle kanlı bitti.

Olay, Burdur İli Bucak İlçesi Kestel Köyü'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Antalya'lı Esat Kani ile beraberinde bulunan, Korkutelili B.A.K ve A.Ç, Kestel'de hizmet veren alkollü restoranda yemek yediler. Yemek sonrasında hesap ödemek için kasaya giden vatandaşlar, hesap yüzünden tartışma yaşadılar. Yaşanan tartışmanın ardından resmi kayıtlarda işletme sahibi olduğu öğrenilen Ş. Y., av tüfeğiyle ateş ederek 3 gence sıktı. Yaşanan olay sonrasında Esat Kani hayatını kaybederken, beraberinde bulunan B.A.K ve A.Ç ise yaralandı.

Yaralanan vatandaşlar, ilk müdahalelerinin ardından sağlık ekipleri tarafından Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Olay yerine yakın bölgede devriye atan jandarma ekipleri ise, olayın hemen ardından kısa sürede olay mahalline ulaşarak gerekli önlemleri aldılar.

Silahlı saldırıya karışan Ş.Y, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden Esat Kani ise Jandarma olay yeri inceleme ve Bucak Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Olay mahallinde jandarma ekipleri tarafından sıkı güvenlik önlemleri olayın hemen ardından alınarak, geniş çaplı soruşturma başlattı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!