Bucak Kocaaliler'de Melli İnciri Fidesi üretim serası yapımı başlıyor

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, coğrafi işaretli Melli İnciri fidesi üretim serasının ihale sözleşmesinin imzalandığını duyurdu.


Gündem 9.11.2022 23:08:00 0
Bucak Kocaaliler

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, coğrafi işaretli Melli İnciri fidesi üretim serasının ihale sözleşmesinin imzalandığını duyurdu.

Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde yıllardır üretilen ve tadıyla bambaşka bir lezzet sunan Melli İncirini tüm dünyaya yaymak isteyen Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Melli İnciri fidesi üretim serası için sözleşmeyi imzaladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekli sosyal gelişim projesi kapsamında yapılacak olan üretim serasının yapımı çok yakında başlayacak.

Bölgede üretilen kapı süsünün artıklarından üretilen kompost ile fidan yetiştirileceğini belirten Başkan Selahatdin Gökçe, "Melli halkına ve bölge insanına ücretsiz fide dağıtılacak. Mellimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi
Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü? Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü?
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı? Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor
Özel halk otobüslerinden Gölcük’e özel sefer Özel halk otobüslerinden Gölcük’e özel sefer