"BUCAK KÖYLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR"


Sağlık 21.03.2020 18:31:00 0

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 koranavirusle mücadele çalışmaları kapsamında Bucak Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği başkanlığı ve İl Özel İdaresi, ilçe Muftülügü ile birlikte  Bucak'ın Köylerinde koronavirüs salgınına karşı bilgilendirme ve dezenfekte çalışmaları etkin bir şekilde  bizzat köy muhtarları, azalar ve imamlarla devam ediyor.

 Dezenfektan alımının Köylere Hizmet Götürme Birliğince tedarik edilmesinden sonra Köy camileri köy konakları köy meydanları vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alanlarda ve çöp konteynırları dezenfekte edildi. Ayrıca Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda köylerde  bulunan yurtdışından gelen vatandaşlar ile ev karantinasına alınan vatandaşlar, Muhtarların takibinde dışarı çıkmadan günlük ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Isparta Şoförler Odası’nda Tartışmalı Seçim Basına kapalı olarak yapılan Isparta Şoförler Odası seçimlerinde, gelen tepkiler sonrası yalnızca bazı basın mensuplarının içeri alınmasına izin verildi. Mevcut Başkan Mehmet Yücedağ’ın kazandığı seçimler, şeffaflık tartışmalarını
Başkan adaylarının yönetim listeleri belli oldu Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan adaylarının yönetim listeleri
AK Partili Kurucudan Emekliler Adına Sesleniş AK Parti Kurucu İl Başkanından Emekliler İçin Erdoğan’a Açık Mesaj
Tepkiler Sonuç Verdi: Gazeteciler Şoförler Odası Kongresine Alındı Isparta Şoförler Odası seçimlerinde sabah saatlerinde salona alınmayan basın mensupları, gelen tepkilerin ardından kongreyi takip edebildi.
Yükseköğretim mezunları iş gücünde ilk sırada 2025 yılı üçüncü çeyrek iş gücü istatistikleri, eğitim düzeyi yükseldikçe iş gücüne katılım oranlarının arttığını ortaya koydu. Verilere göre, yükseköğretim mezunlarının iş gücüne katılım oranı yüzde 76,9 olarak gerçekleşti.