Bucak Oğuzhan Mahallesi yenileniyor


Gündem 6.11.2020 23:28:00 0
Bucak Oğuzhan Mahallesi yenileniyor

Burdur'un Bucak İlçesi'nde, belediyenin çalışmaları dur durak bilmeden sürüyor. 

Bucak'ın Oğuzhan Mahallesi'nde karayolları tarafından yapılan çalışmaların tamamlanmasının akabinde kaldırım yenileme çalışmaları başladı. 

Kaldırım yenileme çalışmaları esnasında düzensiz olan trafolarda uygun alanlara taşındı. 

Yenilenme çalışmalarının başladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran mahalle muhtarı Yaşar Çeltikçi, "Oğuzhan mahallemizde karayolunun asfalt çalışmaları sonucunda kaldırımlarımız yenilenme çalışmaları başlamıştır. Aynı zamanda Akdeniz Elektirik yolda kalan trafolarımızı uygun alanlara taşıdı ve aynı zamanda direklerde uygun alanlara dikildi. Bucak belediye başkanım Emrullah Ünala ve Fen işleri müdürüm Ömer Gümüşe ve ekibine başkan yardımcım Yasin Çiçeğe, Mahallem adına çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Doğa Koruma’da Bayrak Değişimi! Yeni Müdür Göreve Başladı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Av ve Yaban Hayatı Daire Başkanlığı’na atanan Mahmut Temel’in ardından, Bölge Müdürü olarak Hakan Mumcuoğlu göreve başladı.
Vali Baydar Bilgihan’dan Burdur Arkeoloji müzesi’ne ziyaret Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ve beraberindeki heyet, Burdur Arkeoloji Müzesi’nde Roma dönemine ait yaklaşık 200 tıbbi aleti inceleyerek, kentin arkeolojik zenginliğinin kültür ve turizme katkısına dikkat çekti.
Seydikemer’de 32 Düzensiz Göçmen ve 1 kaçakçı yakalandı Muğla’nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen operasyonda, 28’i çocuk olmak üzere 32 düzensiz göçmen ile 1 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.
Tohum üretiminde rekor artış Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’nin tohum üretimi ve ihracatında önemli bir ivme yakaladığını açıkladı.
Bel ağrısında MR değil, bütüncül değerlendirme önemli Bel ağrısında doğru bilinen yanlışlara uzman uyarısı: “MR sonucu değil, bütüncül değerlendirme önemli”