Bucak Oğuzhan Mahallesi yenileniyor


Gündem 6.11.2020 23:28:00 0
Bucak Oğuzhan Mahallesi yenileniyor

Burdur'un Bucak İlçesi'nde, belediyenin çalışmaları dur durak bilmeden sürüyor. 

Bucak'ın Oğuzhan Mahallesi'nde karayolları tarafından yapılan çalışmaların tamamlanmasının akabinde kaldırım yenileme çalışmaları başladı. 

Kaldırım yenileme çalışmaları esnasında düzensiz olan trafolarda uygun alanlara taşındı. 

Yenilenme çalışmalarının başladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran mahalle muhtarı Yaşar Çeltikçi, "Oğuzhan mahallemizde karayolunun asfalt çalışmaları sonucunda kaldırımlarımız yenilenme çalışmaları başlamıştır. Aynı zamanda Akdeniz Elektirik yolda kalan trafolarımızı uygun alanlara taşıdı ve aynı zamanda direklerde uygun alanlara dikildi. Bucak belediye başkanım Emrullah Ünala ve Fen işleri müdürüm Ömer Gümüşe ve ekibine başkan yardımcım Yasin Çiçeğe, Mahallem adına çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Resmi Gazete’de gece yarısı atama depremi Resmi Gazete’de gece yarısı atama depremi
Burdur yeni stadyuma kavuşuyor AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Burdur’a kazandırılacak yeni Gazi Atatürk Stadyumu projesinin 12 Mart 2026’da ihaleye çıkacağını açıkladılar.
Ramazan öncesi Burdur'da gıda denetimi Ramazan ayı öncesi Burdur’da gıda güvenliği ve fiyat istikrarı için denetimler sıkılaştırıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, marketten fırına, kasaptan tatlı imalathanelerine kadar kent genelinde k
Turizmin Başkenti Antalya EMITT’te yer almadı Türkiye’nin en büyük turizm organizasyonlarından biri olan 29. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), Antalya’nın katılımcı listesinde yer almamasıyla sektörde şaşkınlık ve tepkiye neden oldu.
Isparta’nın arama kurtarma gücü tescillendi Isparta Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ISAK, 6 Şubat depremlerinin ardından güçlenerek uluslararası arama kurtarma görevlerine hazır bir yapıya kavuştu.