Bucak Oğuzhan Mahallesi yenileniyor


Gündem 6.11.2020 23:28:00 0
Bucak Oğuzhan Mahallesi yenileniyor

Burdur'un Bucak İlçesi'nde, belediyenin çalışmaları dur durak bilmeden sürüyor. 

Bucak'ın Oğuzhan Mahallesi'nde karayolları tarafından yapılan çalışmaların tamamlanmasının akabinde kaldırım yenileme çalışmaları başladı. 

Kaldırım yenileme çalışmaları esnasında düzensiz olan trafolarda uygun alanlara taşındı. 

Yenilenme çalışmalarının başladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran mahalle muhtarı Yaşar Çeltikçi, "Oğuzhan mahallemizde karayolunun asfalt çalışmaları sonucunda kaldırımlarımız yenilenme çalışmaları başlamıştır. Aynı zamanda Akdeniz Elektirik yolda kalan trafolarımızı uygun alanlara taşıdı ve aynı zamanda direklerde uygun alanlara dikildi. Bucak belediye başkanım Emrullah Ünala ve Fen işleri müdürüm Ömer Gümüşe ve ekibine başkan yardımcım Yasin Çiçeğe, Mahallem adına çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Meteoroloji’den çığ ve don uyarısı Mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları hafta sonu itibarıyla batı kesimlerde artışa geçerken, doğu bölgelerinde soğuk hava etkisini sürdürecek.
TÜBİTAK destekli projeyle keçi kanında sülük yetiştiriciliğinde zirve ISUBÜ’nün TÜBİTAK destekli araştırmasında, tıbbi sülük yetiştiriciliğinde doğal keçi kanının diğer kan türlerine göre en yüksek büyümeyi sağladığı bilimsel olarak kanıtlandı. Bulgular, Teke Yöresi için stratejik ve ekonomik...
Başdeğirmen ilçe ve köy ziyaretlerine devam ediyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilçe ve köy ziyaretleri kapsamında Sütçüler ilçesine bağlı Bekirağalar köyünü ziyaret etti.
Isparta Öğretmenevi Lokantasında Lezzet ve Ekonomik Fiyatlar Dikkat Çekiyor Isparta’da uygun fiyatlı ve kaliteli yemek arayanların adreslerinden biri olan Isparta Öğretmenevi Lokantası, zengin menüsü ve bütçe dostu fiyatlarıyla yeniden dikkatleri üzerine çekti.
Gazipaşa’da Alman vatandaşının ihtida sevinci Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan Alman vatandaşı Kerstin Struss, İslam dinini seçerek “Elif” ismini aldı. İlçe Müftülüğü’nde düzenlenen törende kelime-i şehadet getiren Struss’a Kur’an-ı Kerim ve Almanca meali hediye edildi.