Bucak Susuz Köyünde Hıdırellez etkinliği yapıldı


Gündem 7.05.2020 01:31:00 0
Bucak Susuz Köyünde Hıdırellez etkinliği yapıldı

Susuz Köyünde Hıdırellez etkinliği yapıldı.
Susuz Köyü Muhtarlığınca her yıl 6 Mayıs'ta yapılan etkinlik Coronavirüs nedeni ile Vefa  Sosyal Destek  ekiplerince  evlere yemek dağıtımı yaparak gerçekleşti.

Susuz Köyü Muhtarı Mehmet Dilek gün ile alakalı  “Baharın geldiği, her şeyin yeniden canlandığı bu günde, geçmişten gelen çok güzel bir geleneğimizi sürdürüyoruz, bu geleneği yaşatıyor olmaktan bizler de çok mutluyuz. Aslında bu tür programları ve kutlamaları tarihi bir gelenek olduğu kadar  insanlarımızı bir araya getirip birlik ruhunu yansıtmak  için kavak dibi mesire alanında şenlik havasında yapıyorduk ancak ülkemizin içinde bulunduğu virüs nedeni ile meydanlarda yapamadık. bu geleneği iftarda hayırsever Vatandaşlarımızın desteği Vefa sosyal destek gruplarımızın yemek dağıtımı ile yapıyoruz.. İnsanlarımız bir, gönüllerimiz bir olsun diyor, bu mübarek günde ülkemizin de illet ten kurtulmasını temenni ediyorum.Bu etkinlikte emeği geçen başta hayırseverlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.  Hıdırellez’imiz  hayırlı uğurlu olsun.”  dedi.

Susuz Köyünde yapılan etkinlik ile ilgili köydeki vatandaşlar Hıdırellez bayramdır, bayramlaşmadır, bolluktur, berekettir. Susuz köyümüz bütün Anadolu coğrafyasına mal olmuş bu bayramı birlik beraberlik içerisinde ve coşkuyla bu yılda  içinde bulunmuş olduğumuz salgına rağmen es geçmedi. herkesten Allah razı olsun dedi.

Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.
ITSO ile Isparta serbest muhasebeci mali müşavirler odası’dan dış denetçi eğitim protokolü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Arasında Protokol İmzalandı
İMO Antalya'dan Antalya-Konya yolu yorumu: Hesaplar yetersiz, şeffaflık yok! Yağış sonrası Antalya-Konya kara yolunun büyük bölümünün sular altında kalması tartışma yarattı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, projede taşkın ve drenaj hesaplarının yetersiz olabileceğine dikkat çekerek bilimsel ve şef
Serik’te Üreticiye 53 Milyon TL Tarım Desteği Antalya Serik'te 2025 yılı tarımsal üretim destek ödemeleri kesinleşti. İlçedeki üreticilere yönelik destek ödemeleri hesaplara yatacak.
Müftülükten Aksöz'ün “Hurma” İddiasına Yalanlama Aksöz’ün hurma paylaşımına Müftülük görevlisinden yanıt geldi. Okullara yalnızca imsakiyeler ve etkinlik ajandası gönderildiği, hurma dağıtımı yapılmadığı açıklandı.