Bucak Susuz Köyünde Hıdırellez etkinliği yapıldı


Gündem 7.05.2020 01:31:00 0
Bucak Susuz Köyünde Hıdırellez etkinliği yapıldı

Susuz Köyünde Hıdırellez etkinliği yapıldı.
Susuz Köyü Muhtarlığınca her yıl 6 Mayıs'ta yapılan etkinlik Coronavirüs nedeni ile Vefa  Sosyal Destek  ekiplerince  evlere yemek dağıtımı yaparak gerçekleşti.

Susuz Köyü Muhtarı Mehmet Dilek gün ile alakalı  “Baharın geldiği, her şeyin yeniden canlandığı bu günde, geçmişten gelen çok güzel bir geleneğimizi sürdürüyoruz, bu geleneği yaşatıyor olmaktan bizler de çok mutluyuz. Aslında bu tür programları ve kutlamaları tarihi bir gelenek olduğu kadar  insanlarımızı bir araya getirip birlik ruhunu yansıtmak  için kavak dibi mesire alanında şenlik havasında yapıyorduk ancak ülkemizin içinde bulunduğu virüs nedeni ile meydanlarda yapamadık. bu geleneği iftarda hayırsever Vatandaşlarımızın desteği Vefa sosyal destek gruplarımızın yemek dağıtımı ile yapıyoruz.. İnsanlarımız bir, gönüllerimiz bir olsun diyor, bu mübarek günde ülkemizin de illet ten kurtulmasını temenni ediyorum.Bu etkinlikte emeği geçen başta hayırseverlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.  Hıdırellez’imiz  hayırlı uğurlu olsun.”  dedi.

Susuz Köyünde yapılan etkinlik ile ilgili köydeki vatandaşlar Hıdırellez bayramdır, bayramlaşmadır, bolluktur, berekettir. Susuz köyümüz bütün Anadolu coğrafyasına mal olmuş bu bayramı birlik beraberlik içerisinde ve coşkuyla bu yılda  içinde bulunmuş olduğumuz salgına rağmen es geçmedi. herkesten Allah razı olsun dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Talas'ta hafta sonu Ramazan dolu dolu Talas'ta hafta sonu Ramazan dolu dolu
Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?