Bucak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Burdur'un Bucak ilçesinde de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı.


Gündem 31.08.2022 01:01:00 0
Bucak

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yılı ülke genelinde olduğu gibi Bucak’ta da büyük bir gururla kutlandı.

Kutlama programı Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saat 09.00’da yapılan çelenk sunma programına Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Savcısı İsmail Sarı, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İlker Kar, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve parti yönetimi, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez ve yönetimi, CHP Bucak İlçe Teşkilatı, daire müdürleri, kurum kuruluş müdürler, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar katıldı.

Programda, Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın Atatürk Anıtına Çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile buradaki program sona erdi.

Daha sonra Kaymakamlık makamında, Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Cumhuriyet Savcısı İsmail Sarı tebrikleri kabul etti.

Program, Şehitlik ziyaretleri ile devam etti. Çavuşlar Mezarlığı, Hacı Sarılar Mezarlığı ve Şehitlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, karanfiller bırakılarak dualar edildi.

Şehitlik ziyaretlerinin ardından, protokol üyeleri tarafından gazi ve şehit ailelerini ziyaret edildi.


‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı
Nilüferl'de miniklerden renkli gösteriler Nilüferl'de miniklerden renkli gösteriler