BUCAK’TA BELEDİYE ARAZİLERİNE EKİLEN ARPALAR HASAT EDİLDİ

BUCAK’TA BELEDİYE ARAZİLERİNE EKİLEN ARPALAR HASAT EDİLDİ


Yaşam 23.06.2022 11:11:00 0
BUCAK’TA BELEDİYE ARAZİLERİNE EKİLEN ARPALAR HASAT EDİLDİ

BUCAK’TA BELEDİYE ARAZİLERİNE EKİLEN ARPALAR HASAT EDİLDİ

 

Bucak Belediyesi, bölgede atıl halde iken tarıma kazandırarak, arpa ektiği 50 dönüm arazide arpa hasadını yaptı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Emek verdiğimiz topraklar Bucak’ımıza bereket oluyor. Elde ettiğimiz ürünleri bu yılda hemşerilerimizle, Bucak ile paylaşacağız” dedi.

 

“Bucak her yönüyle artı değere sahip”

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal,  yaptığı açıklamada, “Rusya-Ukrayna savaşı ve salgın sonrasında tarım sektörünün değeri bir kez daha ortaya çıktı. Yeni hasat dönemi üreten, katma değer sağlayan bütün çiftçilere hayırlı uğurlu olsun. Çiftçilerimizin yüzü gülsün. Yeni dönemin bereketli, kazasız bir dönem olması diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Ünal açıklamasında, burada toplumu, hemşerilerimizi, halkımızı tarımla tanıştırmak, toprakla tanıştırmak, hem de bunun yanında tarıma farkındalık sağlayıcı çalışmalar yapmak vardı. 50 dönümlük alan üzerinde yapmış olduğumuz çalışmalarla tarıma doğaya çevreye dikkat çekmeyi hedefledik. İnşallah bu farkındalığı artırmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Başkan Ünal, açıklamasının son bölümünde, “Bucak’ta gerçekleştirilen tarım çalışmalarının önemine değinerek, “Bucak, tarım kenti, tarihi bir kent, turizm kenti, sanayi kenti, lojistik bir kent. Yani o kadar çok artı değerlere sahip bir kent. Coğrafi olarak şöyle bir konuma baktığınız zaman Türkiye'nin hiçbir yerinde böyle bir yer yok. En önemli bölgelerden biri Akdeniz bölgesi. Bucak’ın nimetlerinin çok artısı var. Bu lojistik desteğin de bu kadar çok olduğu bir kentte tarımın en iyi yere getirilmesi, elbette ileride yönetim olarak bizlerin en büyük hedefidir” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta” Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta”
Sosyal medya burun estetiğine ilgiyi arttırdı Sosyal medya burun estetiğine ilgiyi arttırdı